Normal Değil

Tarihler: 28 Şubat 2019 Perşembe ~ 28 Şubat 2019 Perşembe 28 Şubat 2019 21:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2019 ~ Şub 28, 2019
Normal Değil “Hepsi Suya Yazıldı” Albüm Lansman Konseri Kadıköy Sahne’de dinleyicileriyle buluşuyor.

“Normal Değil”, tamamı kendi yazdıkları söz ve bestelerinden oluşan ilk albümleri “Hepsi Suya Yazıldı” ile ilk yolculuklarına başlıyor!

5 üyeden oluşan Normal Değil, vokalde Funda Yükseloğlu, elektro gitarda Tolga Yükseloğlu, bas gitarda Emre Tehmen, davulda Okaner Ertuğrul ve klavye&synthte Selçuk Usluer olmak üzere, ilk albümlerini hazırlamak için 2015 yılında müzikal yolculuğuna başladılar.Yaratım süreci boyunca Orçun Sarıpolat’ın prodüktörlüğünde yoğun bir tempo ile stüdyoya kapanan grup, 8 parçadan oluşan albümlerinde, geleneklerin dışında bir sound yaratarak, modern, çarpıcı aranjmanları ile farklı bir tarz yakaladı. "Normal Değil", düzenleme ve mix çalışmaları Orçun Sarıpolat’a, mastering çalışmaları dünyaca ünlü marka olan Dave Collins'a ait olan, söz ve bestelerinin tamamının gruba ait olduğu şarkılarını “Hepsi Suya Yazıldı” adlı ilk albümde bir araya topladı. "Normal Değil" ilk klibini Garaj Müzik etiketi ile 2018 Haziran ayında yayınladı. Mert Gider'in yönetmenliğini üstlendiği "Ayna Ayna" isimli şarkının klibinin ardından, “Kapat Gözlerini” ve "Kal Benimle" isimli şarkılarına çekilen klipler geldi. Bütün anıların, aşkların, kayıpların, birer birer yok olduğu, ama onları yaşatmak için umudun her zaman var olacağını anlatan “Hepsi Suya Yazıldı” adlı ilk albümün kapağı, Bahadır Uludağlar tarafından tasarlanıp illüstre edildi.

Müzik dışında her biri profesyonel kariyerine devam eden, farklı alışkanlık, tecrübe ve beğenilerini ortak bir potada eriten “Normal Değil” üyeleri 2. albüm çalışmalarına vakit kaybetmeden başladılar.
Normal Değil grubu “Hepsi Suya Yazıldı” albüm lansman konseri ile 28 Şubat Perşembe günü KadıköySahne’de!!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT