Nouvelle Vague

Tarihler: 28 Kasım 2019 Perşembe ~ 28 Kasım 2019 Perşembe 28 Kasım 2019 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta Tam - 100.00 TL Ayakta Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2019 ~ Kas 28, 2019
Fransa’nın farklı türlerdeki yetenekli müzisyenlerini ağırlayan Very Very French Festival, bu sene 28 Kasım - 20 Aralık 2019 tarihleri arasında Institut français iş birliği ile Babylon’da!

Fransız müzisyenler Marc Collin ve Olivier Libaux ortaklığından doğan Nouvelle Vague; “punk”ın ve “post-punk”ın söz dinlemez tavrını ve “new wave”in entellektüel derinliğini, “Bossa Nova”nın neşesi ve Melanie Pain, Elodie Frege ve Phoebe Killdeer’ın vokalleriyle birleştiriyor.

Repertuarını Joy Division’dan The Clash’e, Depeche Mode’dan Blondie’ye kadar birçok kült grubun parçalarının cover’larıyla oluşturan grup; 2004-2010 arası çıkardıkları 4 albüm ile bir milyonun üzerinde satış yaptı. “Guns of Brixton”, “Dance With Me” ve “Love Will Tear Us Apart” new wave ve post-punk dönemi parçalarına yaptıkları yorumlarla dünyanın her tarafında ismini duyuran ekip; Royal Albert Hall, Olympia ve Hollywood Bowl gibi birçok önemli sahnede konserler verdi.

Yönetmenliğini Marc Collin’in üstlendiği; Nouvelle Vague projesinin çıkış noktasını, geçmişini ve bütün albümlerin üretim sürecinin izini süren belgesel “Nouvelle Vague by Nouvelle Vague” 2018’de İngiltere’de yayımladı. 15 yıllık müzik yolculuklarında, grup üyelerinin kişisel arşivleri, performans kayıtları ve katıldıkları röportaj görüntülerinin bir araya geldiği belgeselde; Nouvelle Vague’ın “cover grubu” konseptini nasıl yeniden tanımladığı aktarılıyor. 2019 yılının Şubat ve Nisan aylarında “Rarities” ve “Curiosities” albümlerini paylaşan Nouvelle Vague, “15. Yıl Turnesi” kapsamında Babylon’a yeniden konuk oluyor.

*28 Kasım akşamı Melanie Pain ve Elodie Frege’in vokallerine, Phoebe Killdeer konuk olarak eşlik edecek.
*29 Kasım akşamı Melanie Pain ve Phoebe Killdeer’a vokallerine, Elodie Frege konuk olarak eşlik edecek.

*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir. - Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder. - İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir. - İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT