Nova Norda ve Yok Öyle Kararlı

Nova Norda ve Yok Öyle Kararlı

Tarihler: 11 Nisan 2019 Perşembe ~ 11 Nisan 2019 Perşembe 11 Nisan 2019 21:30

Yer: Akasya Kültür Sanat

Ücret: - Tam 56.00 TL, Öğrenci 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Akasya, 3. Kat :Kültür, Sanat ve Sinema Katı / Acıbadem Üsküdar İstanbul

Web: http://www.akasyakultursanat.com/

E Posta: info@akasyakultursanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2019 ~ Nis 11, 2019
Yeni nesil müziğin sevilen isimleri Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Nova Norda 11 Nisan’da Akasya Kültür Sanat’ta sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yok Öyle Kararlı Şeyler
"Mütevazi rock yapıyoruz ama tam tersi de olabilir..." mottosu ile şarkı çizip resim çalan bir topluluk olan Yok Öyle Kararlı Şeyler, indie/alternatif tarzına yerel bir uyarlama getiren 2011 İstanbul kurulumlu bir müzik grubudur. Grup; çocukluk arkadaşı olan Erdem Topsakal (vokal/gitar), Bogaç Soydemir (davul), Emrah Fıçıcı (elektrik gitar), Çagrı Özer (klavye/geri vokal) ve Ramazan Kırdım (bas) kadrosundan oluşmaktadır.

İsimleri kadar yaptıkları müzikle de yeniliklere imza atıp, büyük beğeni kazanan YÖKŞ, Akasya Kültür Sanat sahnesinde!

Nova Norda
Festivallerin aranan isimlerinden olan ve yeni nesil müziğe yön verenler arasında üst sıralara yerleşen NOVA NORDA,  kurumsal hayatı bırakıp müziği hayatının odak noktası haline getirdi. Cesaret, ilham ve yeteneklerin gücüne inanarak yola çıkan Nova Norda, yeni single’ı Zor’a hazırlanırken büyüsünü sahneye taşıyor.

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- 18 Yaş sınırı vardır.- Lütfen PDF biletinizin çıktısını yanınızda bulundurun.- Etkinlik başlama saatinden sonra salona seyirci alınmayacaktır. - Etkinlik başlama saatinden sonra gelen ya da etkinliğe gelmeyen müşterilere bilet iadesi yapılamamaktadır. - Öğrenci bileti alan seyircilerimizin, etkinlik girişinde öğrenci kartlarını göstermeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT