Novus String Quartet

Novus String Quartet

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Aralık 2017 Pazartesi 18 Aralık 2017 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL 2. Kategori - 50.00 TL 3. Kategori - 30.00 TL 4. Kategori - 60 yaş üstü 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Ara 18, 2017
Hem seyirci hem de eleştirmenler tarafından övgülerle karşılanan Novus String Quartet, 18 Aralık'ta CRR Konser Salonu'nda...

Jaeyoung Kim 1. Keman

Young-Uk Kim 2. Keman
Seungwon Lee Viyola
Woongwhee Moon Viyolonsel

“Bu topluluğun performansı çok sağlam ve dengeli; dört müzisyenin hepsi aynı seviyede yetenekli ve yaptıkları müzik büyüleyici.’’ Ünlü Hagen Quartet’in birinci kemanı Lukas Hagen’ın, Şubat 2014’te Salzburg’da gerçekleşen Uluslararası Mozart Yarışması’nın jüri başkanı olarak Novus String Quartet’i izlediğinde, dört müzisyenin sanatsal yeteneğini tarif etmek için kullandığı sözler bunlardı.

2007’de Kore Ulusal Sanat Üniversitesi’nde kurulan Novus String Quartet; Kore’nin önde gelen oda müziği topluluklarından biridir. 2012’de “Münih ARD Uluslararası Oda Müziği Yarışması”nda ikincilik ödülünü kazandıktan sonra Novus String Quartet Avrupa’da bilinirlik kazanmaya başladı. Şubat 2014’te Lukas Hagen’ın başkanlık ettiği “Mozart String Quartet Yarışması”nda birincilik ödülünü kazandılar. Kurulduklarından bir sene sonra Osaka’daki Uluslararası Oda Müziği Yarışması’na katıldıkları ilk senede üçüncülük ödülünü aldılar. Aynı ödülü 2009’da Lyon’daki Oda Müziği Yarışması’nda, 2012’de Viyana’daki “Uluslararası Haydn Oda Müziği Yarışması”nda da aldılar. 2010’da Quartet, Auditorium dergisinde çıkan ilk oda müziği topluluğu olarak gelecek vadeden müzisyenler listesinde yer aldı. O zamandan beri Quartet, uluslarası konserler vermektedir ve hem seyirci hem de eleştirmenler tarafından övgülerle karşılanmaktadır. Şu an Münih’te Müzik ve Tiyatro Yüksekokulu’nda, profesörleri Christoph Poppen ve Hariolf Schlichtig eğitiminde okumaktadırlar.

2013’te Novus String Quartet’in uluslararası performansları içinde Haydn Müzik Festivali, Lyon’daki Salle Moliere, Berlin Filarmoni’deki Chamber Music Hall, Schwetzinger Festspiele ve New York’taki Carnegie Hall yer almaktadır. Aynı zamanda Quartet’in “Credomatic Uluslararası Müzik Festivali” kapsamındaki Güney Amerika Turunda, El Salvador, Kosta Rika ve Panama gibi şehirlerdeki konserleri yüksek övgüler almıştır.

Program
F.Schubert Yaylı Dörtlü, No. 12, D 703, “Quartettsatz”
F.Mendelssohn Yaylı Dörtlü, No.6, Op. 80
A. Dvorak Fa Majör Dörtlü, No. 12, Op. 96 "Amerikan"

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT