Noze

Tarihler: 08 Kasım 2013 Cuma ~ 08 Kasım 2013 Cuma 22:00

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2013 ~ Kas 8, 2013

Nicolas Sfintescu ve Ezechiel Pailhes'in ikilisinin oluşturduğu Noze, 8 Kasım'da Cue İstiklal'de sahne alıyor.

Kulübün mekanik sarsıntıları ve barın esaslı sarhoşluğu arasındaki sisle kaplı alanda Noze olarak daha iyi tanınan Nico ve Ezechiel'i bulacaksınız. Sırasıyla DJ'lik ve klasik müzik eğitim geçmişlerinden sonra tanışmaları, onlara dans pistinin sert fizikselliğini cazın başarılı müzikalitesiyle birleştirme fırsatı sundu ve bir şekilde başarıya ulaştılar.

Yakaladıkları "sound" şu anda birbiriyle uyumlu olsa da, Nicolas Sfintescu ve Ezechiel Pailhes, Noze'un kuruluşundan on yıl öncesine kadar çok farklı yollardan geçtiler. Nico, Paris müzik sahnesinde DJ'lik yapıyor, partilerde çalıyor ve Freak'e benzer "leftfield" parçaların yapımcılığını üstleniyordu. Bu sırada Ezechiel daha sofistike bir yolun yolcusuydu: Marseille Konservatuarı'nda okuyup dereceyle mezun olmadan önce uzun yıllar klasik müzik eğitimi almıştı. Elektronik müziği, en hafif deyimle, küçük görüyordu ancak Nico ile tanıştıktan sonra bir araya gelmeleri her ne kadar zor görünürse görünsün, ortak bir alan yakaladılar.

Karat ve Trapez'de ilk yer bulmalarından sonra Noze, Nico'nun Circus Company label'ının önemli ürünlerinden biri haline geldi; daha sonra ise Alman powerhouse Get Physical ile çalışmaya başladılar. Pek çok canlı kulüp performansının ışıltılı ekranlarından uzaklaşan Noze, ter, alkol, muhteşem şapkalar ve çıplaklık yerine bir partiyi orkestra şefiymişçesine yöneten iki arkadaşın keyifli dostluğu haline geldi.

Bu sağlam platformdan bakınca, Noze gelişmeye devam ediyor; geçmişlerinin hoyrat başarılarını asıl etkilendikleri müziğin yanı sıra reggae, soul ve pop müziği de taşımayı başaran sound'larına ekliyorlar.Büyülü kardeşler ve aşk dolu, absürd şarkıları sizi hem şaşırtıp hem de size istediğinizi verecek. İnsanın hoşuna asıl bu gitmez mi zaten?

http://www.circuscompany.fr/noze/
http://www.discogs.com/artist/N%C3%B4ze

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT