Ntfo - Tyladomid

Tarihler: 22 Ekim 2016 Cumartesi ~ 22 Ekim 2016 Cumartesi 22 Ekim 2016 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: 34.00 TL Normal Dönem: 45.00 TLKapı: 60.00 TL*Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2016 ~ Eki 22, 2016
Cumartesi gecelerinin yeni konsepti Warehouse, 22 Ekim Cumartesi gecesi house müziğin iki dinamik ismi NTFO ve Thyladomid’i ağırlıyor.

NTFO
Romanyalı Dani ve Robert’tan oluşan NTFO, adını iki sanatçının bireysel sahne isimlerinin birleşiminden alıyor. Birlikte müzik üretmeye başlamadan önce Dani “NTQ”, Robert ise “Fort” adıyla biliniyordu. Daha güçlü olduklarını fark eden Dani ve Robert, müzik endüstrisindeki başarılarını daha yukarı taşımak için bir araya geldiklerinde her biri sanatından ve adından bir parça kattı ve en nihayetinde NTFO hayat buldu. Eşsiz sound’ları ve renkli deep house ritimleri ile NTFO daha uzun yıllar house müzik için önemli bir yer tutacağa benziyor. 

Thyladomid
Thyladomid’in uluslarası bilinirliği 2010 yılına dayanıyor. “Interstellar Destiny” adını verdiği yeni albümü ile müziğinde farklı bir maceraya atılmış durumda. Thyladomid’den bekleyeceğiniz klasik bir club sound’undan çok daha fazlasını vadettiği bu albümde, narin ve derin düşünceler barındıran parçalar yer alıyor.

Thyladomid, “Interstellar Destiny” albümünü yaratırken kendisini pek çok şeyin ilham verdiğini söylüyor. “Albümdeki her bir şarkı, bu gezegen üzerindeki varoluşumuzun, güzel ya da çirkin pek çok evresini anlatıyor. Melankolik başlıklı bu albüm, çevremi nasıl algıladığımın müzikal yansıması; ve umarım dinleyicilere bunu hissettirebilirim.” derken aslında takipçilerine bir kulüp DJ’inden çok daha fazlası olduğunu ispatlıyor.

Murat Uncuoğlu
Ülkemizin en çok prodüksiyon yapan isimlerinin başında gelen Murat Uncuoğlu, elektronik dans müzik kültürünün yayılmasını sağlayan isimlerden biri.27 yıl önce başladığı müzik kariyerinde bir çok başarılı projeye imza attı. Ses mühendisliği ve pordüksiyon üzerine eğitim alan Murat Uncuoğlu, Türkiye’nin ilk dans müzik radyosu Radio 2019’un kurucusu. Besteci, şarkıcı ve aranjör Aytekin Kurt’la ortak olarak MiracleWorkz isimli prodüksiyon şirketi kurarak Türkiye ve dünya çapında eserler üretti.


Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir.- Kapı açılış: 23:00- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT