Nu Disco Night - Flashback Unit

Tarihler: 23 Mart 2012 Cuma ~ 23 Mart 2012 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Old City Live Club

Adres: Tom Tom Mah. Akarsu Sok. 1-2-4-5 Galatasaray - Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 26 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2012 ~ Mar 23, 2012

Flashback Unit 23 Mart Cuma gecesi Old City sahnesinde!

Old City Live Club’da düzenlenen Nu Disco geceleri devam ediyor. Müzik ve eğlence tutkunları 23 Mart Cuma gecesi Old City’de düzenlenecek eğlenceli bir partide buluşacak. Partinin konuğu ise elektronik, pop, house grubu Flashback Unit. Kış sezonunun başında eğlenceli partileriyle ünlü Tom Tom Sokak’taki İndigo’ya taşınan Old City Live Club; takviminde tiyatro gösterilerinin yanı sıra, sıra dışı parti ve konserlere de yer veriyor.

23 Mart Cuma gecesi düzenlenecek Nu Disco Night’ta müzikseverleri; Sonat a.k.a. against karşılayacak. Sonat a.k.a. against disco, funk, nu jazz, oldies müziklerinin tınılarını elektronik altyapı editleriyle harmanlayarak müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Partinin ilerleyen saatlerinde ise Flashback Unit sahne alacak. Geçtiğimiz yıl kurulan ve eğlenceli performansıyla kısa sürede dikkat çeken Flashback Unit’in elektronik tabanlı müziği ve sahne prodüksiyonları büyük ilgi görüyor.

Herkesin severek dinlediği rock, soul, funk ve disco parçalarını house müzik ekseninde modernize ederek yorumlayan Flashback Unit, poptan beslenen yenilikçi bir müzikal anlayışı temsil ediyor. Titizlikle hazırladığı remix ve prodüksiyonları müzikseverlerden tam not alan Flashback Unit’in kendi şarkıları da önümüzdeki dönemin hit şarkıları arasına girmeye aday.

Cüneyt Yamaner, Anıl Taşhan ve Can Bora Genç’ten oluşan Flashback Unit bir yandan da albüm hazırlığında. Grup; hem canlı müzik dinlemek, hem de elektronik müzik performansı izlemek isteyenler için müthiş bir eğlence sunuyor. Flashback Unit müzikseverlerle https://www.facebook.com/flashbackunit , twitter.com/FlashbackUnit ve www.flashbackunit.com adresleri üzerinden de buluşuyor. Geçmişten günümüze uzanan bu disco yolculuğunu ve Flashback Unit’in muhteşem canlı performansını izleme fırsatını kaçırmayın. Unutulmayacak bir eğlence için 23 Mart Cuma gecesi Old City Live Club’da mutlaka yerinizi ayırtın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT