Nu Park

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 02 Şubat 2012 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10, 34440, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Şub 2, 2012

20:30 | Warmup DJ : Gantz : “Dubstep”
21:30 | Live : Nu Park : “Indie Elektronika”

Türkiye’nin gelecek vaat eden indie elektronika grubu Nu Park, Ghetto’da Kasım ayında ilki gerçekleşen performansın ardından 2 Şubat Perşembe günü bir kez daha, yeni şovlarıyla karşınızda.

Eklektik bir yaklaşımla, elektronik tınıları ve akustik öğeleri bir arada harmanlarken doğaçlama stilde yarattığı açılımlarla ve seyirciyle kurduğu farklı ilişkilerle dikkat çeken Nu Park, iki bölümden oluşan teatral performansı ile doğadan şehre yolcuğu, istemli ve istemsiz yabancılaşmayı ve bütün bu süreçte yaşanılan sürreal maceraları anlatıyor.

Selda Şahbaz’ın kostümlerini tasarladığı, VJ Ashenbrenner ve Jackie Raindrops’un ise 3D visual mapping tekniği ile renklendirdiği sahne; “Nu Park Experience” ismiyle Türkiye’de rastlanmayan sıra dışı görsel ve işitsel öğeleri bir kez daha Ghetto’da bir araya getiriyor.

Gelmeden Önce Dinleyin!

Yeni çıkan Promise isimli EP'nin mix ve mastering'ini Jamiraquai ve Underworld gibi grupların ses mühendislerinden olan Mike Nielsen'in üstlendiği Nu Park'ın parçalarını aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.www.myspace.com/nupark

Erken Dönem Başarıları:
13. Roxy Müzik Günleri'nde "Roxy Özel Ödülü", 2008 yılında Miller Music Factory'de "Elektronika" dalında birincilik kazandılar.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Öğrenci biletleri öğrenci kimliği ile geçerlidir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT