Nubya Garcia / Sons of Kemet

Nubya Garcia / Sons of Kemet

Tarihler: 29 Mayıs 2022 Pazar ~ 29 Mayıs 2022 Pazar 20:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Avantajlı Dönem 1 - ₺242,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2022 ~ May 29, 2022

Dünya çapında gerçekleşen en prestijli caz festivallerinden EFG Londra Caz Festivali, 30. yılını kutladığı bu sene, Zorlu PSM’ye geliyor! London X İstanbul Zorlu PSM Meets EFG London Jazz Festival ile Zorlu PSM, İngiliz caz sahnesinin önemli isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor!

Nubya Garcia ile Sons of Kemet, 29 Mayıs akşamı London X İstanbul Zorlu PSM Meets EFG London Jazz Festival kapsamında Turkcell Sahnesi’nde!

Nubya Garcia
Pek çok ödül kazanarak adını şimdiden müzik tarihine yazdıran tenor saksafoncu ve besteci Nubya Garcia, ilk albümü SOURCE ile dünya çapında büyük beğeni topladı. Londra merkezli caz müzisyeni, albümünün yayınlanmasının ardından birçok prestijli medya kuruluşu tarafından övgü yağmuruna tutuldu. Pitchfork 'En İyi Yeni Müzik' ödülünü ve Rolling Stone tarafından 'Ayın Albümü' seçilen SOURCE, Nubya Garcia’nın ihtişamlı çıkışını belgeledi.

Nubya Garcia, Gary Crosby's Tomorrow's Warriors'a katılmadan önce Camden Music'te piyanist Nikki Yeoh'dan eğitim aldı ve eğitimini Trinity Laban Conservatoire of Music'te tamamladı.

Sons of Kemet
Ünlü saksofoncu, klarnetçi ve besteci Shabaka Hutchings tarafından yönetilen Sons of Kemet, dünyanın dört bir yanından müzisyenlerden oluşan, İngiltere merkezli, politik bir modern caz grubudur. Sesleri, 2018'in uluslararası üne sahip albümünün kanıtladığı gibi, modal ve serbest caz, Afrika ritimleri ve modları ile Karayip dub ve Orta Doğu tınılarını birleştiriyor.

Grup onuncu yıl dönümünü 2021 albümü Black to the Future ile kutladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT