Nükhet Duru Sings Jazz

Tarihler: 03 Eylül 2018 Pazartesi ~ 03 Eylül 2018 Pazartesi 03 Eylül 2018 22:00

Yer: Off Gümüşlük

Ücret: 50 TL ön satış biletleri tükenmiştir. 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2018 ~ Eyl 3, 2018
1970lerden itibaren klasikleşmiş birçok şarkıyı seslendirmiş olan Nükhet Duru, yeni caz projesi ile ilk kez Bodrum Caz Festivali’nde yer alıyor. Beni Benimle Bırak, Ben Gene Sana Vurgunum, Melankoli, Cambaz, Mahmure ve Yasaksa Yasak gibi şarkılarıyla unutulmazlar arasına girmiş olan Duru, festivalin Pop&Caz temasıyla örtüşen, Türkçe sözlü caz şarkıları ve gönüllere yer etmiş türkülerin caz düzenlemelerleriyle seyirciye sunulacağı ‘Nükhet Duru Sings Jazz’ projesiyle  Off Gümüşlük’te sahne alacak.

Nükhet Duru, 1973 yılında 15 yaşındayken Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yaparak profesyonel kariyerine başladı. 1974'te ilk 45'lik plağını doldurdu: "Aklımda Sen". Ardından Mehmet Teoman ve Cenk Taşkan'la hazırladıkları "Beni Benimle Bırak" ile büyük çıkış yapan güzel sanatçı ilk albümünü 1977'de yayımladı: "Bir Nefes Gibi". 1978'de Modern Folk Üçlüsü ile seslendirdiği " Dostluğa Davet" ile Seul Şarkı Yarışması'nda en iyi icra ödülünü aldı. Nükhet Duru, sanat yaşamına şimdilik 24 tane albüm, sayısız televizyon ve radyo programı, film ve dizi çalışmaları, sayısız konser, 8  müzikal ve dört tane kabare sığdırdı.


-18 Yaş sınırı vardır.-Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir. -Ayakta kategorisi tükenmiştir. Bistrolu ve oturmalı yerler için lütfen Off Gümüşlük ile irtibat sağlayınız. Tel No: 0538 921 53 54

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT