Nylon Maiden (Thomas Zwijsen)

Tarihler: 10 Nisan 2016 Pazar ~ 10 Nisan 2016 Pazar 12 Nisan 2016 21:00

Yer: Dorock XL

Ücret: İndirimli Dönem fiyatıdır. 1 Nisan'da bilet fiyatı yükselecektir. Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2016 ~ Nis 10, 2016
Klasik ve akustik gitar çalan genç Hollandalı müzisyen Thomas Zwijsen 12Nisan'da Dorock XL Sahnesi'nde...

Klasik ve akustik gitar çalan genç Hollandalı müzisyen THOMAS ZWIJSEN’in hayatı Nylon Maiden adlı albümünü yayınladığında değişti. Bu albümde ünlü Heavy Metal grubu Iron Maiden’ın şarkılarını klasik gitar ile yorumlayan müzisyen özellikle Fear Of The Dark adlı şarkı için yaptığı video ile büyük ilgi çekti.

2014 yılında çıkardığı Nylonized adlı albümünde ise hem kendi bestelerini hem de rock tarihinin ünlü şarkılarını yine klasik gitar ile yorumladı. Bu albümde Kee Marcello (ex-Europe), Derek Sherinian (ex-Dream Theater) gibi önemli müzisyenler de Thomas’a eşlik ettiler.

Nylon Maiden II ve Divide & Unite albümleri sonrasında Avrupa’nın birçok yerinde konserler veren Thomas Zwijsen uzun süredir beklenen Türkiye konserlerini en sonunda gerçekleştiriyor. 

Marillion, Evgeny Grinko, Asaf Avidan’dan, Nawel, Wardruna, Kovacs, Richie Kotzen, Paul Gilbert, Mr. Big gibi ünlü grup ve müzisyenlerin ilk Türkiye konserlerini düzenleyen MOODLIVE organizasyonu ile Türkiye’ye gelecek olan Thomas Zwijsen 12 Nisan Salı gecesi İstanbul’da Dorock XL’de, 13 Nisan Çarşamba gecesi Ankara’da Campus Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Hollanda Büyükelçiliği, TürkGitar ve FreeFall'un katkılarıyla gerçekleşecek olan İstanbul konserinin indirimli biletleri satışta!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00’dır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT