O Ses Türkiye

Tarihler: 22 Ekim 2019 Salı ~ 22 Ekim 2019 Salı 22 Ekim 13:00 - 22 Ekim 17:00

Yer: Maltepe Üniversitesi Yerleşkesi

Ücret: Tam 40.00 TL, Öğrenci 30.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2019 ~ Eki 22, 2019
O Ses Türkiye, yeni sezonda da sizlerle...

Sahnede yarışmacıları kendi takımına alabilmek için sergilenen üstün mücadele, centilmenlik, kibarlık ve şampiyonluk için hiç bitmeyen rekabet...

Sahnelere ve seslere yön veren efsane program O Ses Türkiye'yi yerinde izlemek bir ayrıcalık.

- Katılmak İstediğiniz Tarihi biletinizi satın aldıktan sonra, En Az 2 Gün Öncesinden 0538 287 83 65 Numaralı Telefondan Acunmedya Yetkilisine Bildirmeniz Gerekmektedir.- Stüdyoda olmanız gereken saat ile başlangıç saati program bant çekimi olduğundan farklılık gösterebilir. Bu nedenle olası saat değişiklikleri için programdan 1 gün önce iletişim kanallarınıza bakmanız tavsiye olunur.- Seanslar kapasite ile sınırlıdır. Katılmak istenilen kapasite dolduğu takdirde Organizatör katılımcıyı başka bir seansa katılmasını sağlama hakkını saklı tutar. - Yerler Numarasız Oturmalıdır. Oturma Düzeni etkinlik günü Organizatör tarafından jürilerin yan tarafı ve sahne önü olarak gerçekleştirilecektir.- 14 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 14 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve etkinlik günü ibraz etmesi gerekmektedir.- Televizyon program çekimi yapılacağından etkinlik seyircisinin tamamı salona girdikten sonra gelen seyirci salona alınmayacaktır.- Program 2 seans üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle her bilet tek seanslıktır. Ancak; yapımcı firma yetkilisinin çekim gününde onayı alınırsa 2 seansda programa kalınılabilir.- Cep telefonu kullanmak, fotoğraf çekimi yapmak ve görüntü almak yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Yapımcı firma program tarihlerinde ve program başlama saatlerinde  değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketi Uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- İzleyiciler; etkinlik alanı içinde gerçekleştirilecek her türlü görüntü çekimi için şahsi izin vermiş sayılır ve organizatörler yapılan çekimleri promosyon ve/veya reklam amaçlı kullanım hakkına sahiptir.-  Bu bilet, O Ses Türkiye programına katılım hakkı sağlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT