Oceanvs Orientalis

Tarihler: 25 Eylül 2021 Cumartesi ~ 25 Eylül 2021 Cumartesi 25 Eylül 2021 17:00

Yer: Dane Gökova

Ücret: Normal Dönem - 134.50 TL İndirimli Dönem - 112.00 TL - TÜKENDİ

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2021 ~ Eyl 25, 2021
Özellikle doğudan gelen, insanlığın ortak mirası arkaik melodileri, yumuşak elektronik beat’ler ile harmanlayan Oceanvs Orientalis canlı setiyle, okaliptüs ağaçlarının arasına kurulacak sahnede, 25 Eylül’de Akyaka’da Dane Gökova’da sahne alacak!

Oceanvs Orientalis, Şafak Öz Kütle tarafından kurulmuş, elektronik müzikteki, "estetik anlayışını" sorgular. Kendini, binlerce yılda oluşabilmiş müzik mirasının arkeolojik tınılarıyla harmanlar ve bu bağlamda "herşeyin doğudan geldiğine" inanır. Pratik kullanımı açısından elektronik tabanlı şarkılar yapsa da, her enstrümanı kendi sanatçısının seslendirdiği bir dans orkestrası olmayı hedefler. Oceanvs Orientalis, acelesi olmayan insanlara, acele etmeyen şarkılar yapar.

Analog Prodüksiyon’un, Join&Blend iş birliğiyle gerçekleştirdiği, warm up’ında Mystic Flow ve Sezer Partal’ın çalacağı etkinlik, son yılların Akyaka’daki gözde mekanı, okaliptüs ağaçlarının gölgesindeki, geniş nar bahçesi içinde yer alan Dane Gökova’da gerçekleşecek. Bu büyülü yaz kapanış gecesini kaçırmayın.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Etkinlik, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan minderli ve piknik masalı oturma düzeniyle gerçekleştirilecektir.- Katılımcıların, etkinlik boyunca sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları gerekecektir.- Etkinlik girişinde HES kodu uygulaması yapılacaktır. Etkinlikte yürürlükteki pandemi kısıtlamalarına tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır. - Etkinlikte kapasite sınırlaması uygulanacaktır. Erken gelmenizi tavsiye ederiz.- Etkinlikte 18 yaş sınırlaması uygulanacaktır. Kapı açılış saati 17:00’dur.- Alan içerisine araç alınmayacaktır. Araçlarınızı karşı sıraya park edebilirsiniz. Yolun Dane tarafına park eden araçlar çekilebilir. Yol tarifi için Google Maps ve Yandex’te Dane Gökova olarak arama yapabilirsiniz.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Seyirci mekanda yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve organizatör ya da mekanın bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Konser süresince biletinizi saklayınız. - Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT