Oded Tzur Quartet

Oded Tzur Quartet

Tarihler: 09 Ekim 2022 Pazar ~ 09 Ekim 2022 Pazar 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 250.00 TL 2. Kategori - 200.00 TL 3. Kategori - 150.00 TL 4. Kategori - 100.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2022 ~ Eki 9, 2022

“21. yüzyılın Coltrane Quartet’i.” New York’ta yerleşik İsrailli saksafoncu ve besteci Oded Tzur’un liderliğindeki dörtlüye bu yakıştırmayı, Japonya’dan CD Journal dergisi yapıyor. Klasik Hint Müziği eğitimi aldığı yıllarda geliştirdiği çalış stiliyle enstrümanına özgün bir derinlik katan Oded Tzur, orkestra lideri olarak Enja Records’la yayımladığı iki albümün ardından Manfred Eicher’ın dikkatini çekti ve ECM Records ailesinin bir parçası oldu. 2020 albümü “Here Be Dragons”, şimdiden modern klasikler arasında sayılıyor. Raga geleneklerine kişisel bir yorum getirdiği, bir Sebastião Salgado fotoğrafını kapağına taşıyan 2022 çıkışlı albümü “Isabela” ise birçok müzik otoritesine göre son 10 yılda ECM etiketiyle yayımlanan en etkileyici işlerden. Birer hikâye anlatır gibi işlenmiş kompozisyonlarıyla Oded Tzur Quartet, 9 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde olacak.

Oded Tzur: Tenor Saksafon
Nitai Hershkovits: Piyano
Petros Klampanis: Bas
Johnathan Blake: Davul

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 250.00 TL 2. Kategori - 200.00 TL 3. Kategori - 150.00 TL 4. Kategori - 100.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Önemli Notlar:

- Etkinlik kapı açılış saati konser saatinden 1 saat öncedir.- Etkinlik 12 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.- Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca belirlenen koltuklarda oturulması gerekmektedir.- Organizator etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizator etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Seyirci konserde yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve  organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT