Ogün Sanlısoy

Tarihler: 16 Nisan 2019 Salı ~ 16 Nisan 2019 Salı 16 Nisan 2019 22:30

Yer: Dorock XL Kadıköy

Ücret: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2019 ~ Nis 16, 2019
Rock müzik sanatçısı Ogün Sanlısoy, 16 Nisan'da Dorock XL Kadıköy sahnesinde...

Mimar Sinan Üniversitesi’nde endüstri ürünleri tasarımı okurken aynı zamanda da müzik çalışmalarını yürüten Ogün Sanlısoy, ilk sahne deneyimlerine akustik gitarıyla gerçekleştirdiği performansı ile 1989 yılında başladı. Bunu takip eden yıllarda farklı amatör gruplarda solistlik yaptı ve ilk demo kaydını gerçekleştirdi.

1992 yılında Pentagram'a katıldı ve aynı yıl çıkan “Trail Blazer” albümünde vokaliyle yer aldı. Türkiye'de ve yurtdışında Pentagram'la pek çok konser gerçekleştirdi.1994-95 yıllarında Gür Akad'ın kurduğu Klips grubunda solist olarak yer aldı ve bu grupla çeşitli konserler verdi. 1995 yılında Pentagram grubundan ayrılarak ilk solo albümünün çalışmalarına başladı. 

‘Korkma’ albümünü 1999 yılında Tempo Müzik’ten Ümit Kuzer prodüktörlüğünde yayınladı. 2004 yılında Sony Music’ten yayınlanan ikinci solo albümü ‘O Gün’ ile birlikte Türkiye’nin farklı pek çok ilinde çok sayıda konserle izleyicisi ile buluştu. Aynı yıl Atina’da yapılan olimpiyatlar bünyesinde bir konser gerçekleştirdi. 2005 yılı sonunda hazırlıklarına başlanan ‘ÜÇ’ albümü yoğun bir çalışmanın ardından SONY BMG etiketiyle 2006’nın Mart ayında yayınlandı. 

Korkma07 yeniden kaydedilen ‘Kaybettik Severken, Anla Dünü’ adli şarkıların yanında Hayko Cepkin ile gerçekleştirdiği ‘Korkma’ düeti ve stüdyo çalışmaları sırasında çekilen video görüntülerinden oluşturulan dvd belgeseli ile birlikte 2007 yılında yayınlandı...

2009 yılının başlarında Büyüdük Aniden parçası myspace üzerinden ücretsiz olarak yayınlandı. Ardından da 2009 sonlarında Yukarıya Bak parçası yine myspace üzerinden yayınlandı. 2011 şubat ayında,'Ben' isimli dördüncü stüdyo albümü ile hayranları ile yeniden buluştu. 
2012 yılında "Akustik 2012" adlı, eski şarkılarının akustik versiyonlarının yanına, iki yeni şarkının da eklendiği bir akustik albüm yayınladı.
Son stüdyo albümü "Sen Uyurken" yine SONY BMG etiketiyle 2015 yılında yayınlandı.
2018 yılının Nisan ayında Otizm konusunda farkındalık yaratmak amacıyla yaptığı ve oğlu Ozan Barış ile seslendirdiğ " Yağmur Çocuk" adlı şarkısını yayınladı

2019 yılında çıkaracağı şarkıları için çalışmaları devam etmektedir.

İlk şarkısı "Aslında Gülmek Gerek" 12 Mart'ta yapılacak lansman ile tüm dijital platformlarda yer alacaktır.

Ogün Sanlısoy'a sahne performanslarında gitarlarda Barış Benice, bas gitarda Semih Keçeci ve davulda Sertan Soğukpınar eşlik etmektedir.

Konuk Sanatçılar:
Aylin Aslım
Fatma Turgut
Gür Akad
Metin Türkcan
Tarkan Gözübüyük

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşından küçükler kesinlikle mekana alınmayacaktır- 18 Yaşından küçük olupta, bilet alan katılımcıların; en geç konser günü saat 18:00’e kadar biletlerini Biletix satış noktalarına iade etmeleri gerekmektedir, daha sonra kesinlikle iade yapılmayacaktır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Kapı açılış saati 20:00, konser saati 22:30'dur.- Organizatör firma, mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için, mekan girişinde erkek / kadın oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT