Ogün Sanlısoy

Ogün Sanlısoy

Tarihler: 16 Ağustos 2017 Çarşamba ~ 16 Ağustos 2017 Çarşamba 16 Ağustos 2017 21:00

Yer: Sanat Performance Açıkhava Sahnesi

Ücret: Balkon VIP2 (3 Kişilik Masa) - 299.00 TL Balkon VIP1 (2 Kişilik Masa) - 275.00 TL Balkon VIP2 (2 Kişilik Masa) - 199.00 TL 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2017 ~ Ağu 16, 2017
Rock müzik sanatçısı Ogün Sanlısoy, 16 Ağustos'ta Sanat Performance sahnesinde…

Mimar Sinan Üniversitesi’nde endüstri ürünleri tasarımı okurken aynı zamanda da müzik çalışmalarını yürüten Ogün Sanlısoy, ilk sahne deneyimlerine akustik gitarıyla gerçekleştirdiği performansı ile 1989 yılında başladı. Bunu takip eden yıllarda farklı amatör gruplarda solistlik yaptı ve ilk demo kaydını gerçekleştirdi.

1992 yılında Pentagram'a katıldı ve aynı yıl çıkan “Trail Blazer” albümünde vokaliyle yer aldı. Türkiye'de ve yurt dışında Pentagram'la pek çok konser gerçekleştirdi.1994-95 yıllarında Gür Akad'ın kurduğu Klips grubunda solist olarak yer aldı ve bu grupla çeşitli konserler verdi. 1995 yılında Pentagram grubundan ayrılarak ilk solo albümünün çalışmalarına başladı. 

‘Korkma’ albümünü 1999 yılında Tempo Müzik’ten Ümit Kuzer prodüktörlüğünde yayınladı. 2004 yılında Sony Music’ten yayınlanan ikinci solo albümü ‘O Gün’ ile birlikte Türkiye’nin farklı pek çok ilinde çok sayıda konserle izleyicisi ile buluştu. Aynı yıl Atina’da yapılan olimpiyatlar bünyesinde bir konser gerçekleştirdi. 2005 yılı sonunda hazırlıklarına başlanan ‘ÜÇ’ albümü yoğun bir çalışmanın ardından SONY BMG etiketiyle 2006’nın Mart ayında yayımlandı. 

Korkma07 yeniden kaydedilen ‘Kaybettik Severken, Anla Dünü’ adli şarkıların yanında Hayko Cepkin ile gerçekleştirdiği ‘Korkma’ düeti ve stüdyo çalışmaları sırasında çekilen video görüntülerinden oluşturulan dvd belgeseli ile birlikte 2007 yılında yayınlandı...
2009 yılının başlarında Büyüdük Aniden parçası myspace üzerinden ücretsiz olarak yayınlandı. Ardından da 2009 sonlarında Yukarıya Bak parçası yine myspace üzerinden yayınlandı. 2011 şubat ayında,'Ben' isimli dördüncü stüdyo albümü ile hayranları ile yeniden buluştu. Son stüdyo albümü "Sen Uyurken" gene SONY BMG etiketiyle 2015 yılında yayımlandı.

Sanat Performans

- Etkinlik saati kapı açılış saatidir.- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Satın aldığınız bilet ile konser günü Sanat Restorant’da yapacağınız tüm harcamalarda % 10 indirm hakkınız bulunmaktadır. Söz konusu indirim konserin gerçekleşeceği Sanat Performance Açıkhava Sahnesi alanı içinde geçerli değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT