Oğuzhan Koç Akyaka Park’ta Sevenleriyle Buluşuyor

Oğuzhan Koç Akyaka Park’ta Sevenleriyle Buluşuyor

Tarihler: 15 Ocak 2017 Pazar ~ 15 Ocak 2017 Pazar 16:00

Yer: Akyaka Park

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2017 ~ Oca 15, 2017

Ümraniye’nin yeni yaşam merkezi Akyaka Park, gerçekleştireceği mini konser ve imza günü etkinliğinde ünlü sanatçı Oğuzhan Koç’u sevenleriyle bir araya getiriyor. Oğuzhan Koç, en beğenilen romantik şarkılarını hayranları için seslendirip imza günü etkinliği kapsamında onlara keyifli anlar yaşatacak.

Ümraniye’nin yeni çekim merkezi Akyaka Park, birbirinden eğlenceli etkinlik ve aktiviteleriyle ziyaretçilerine “tam istediği gibi” bir ortam sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından biri olan Oğuzhan Koç, 15 Ocak Pazar günü mini konser ve imza günü etkinliği kapsamında Akyaka Park’ta sevenleriyle buluşuyor. En beğenilen şarkılarını seslendirecek olan Oğuzhan Koç, mini konseri sonrasında hayranları için özel hazırlanan kartları imzalayıp onlarla fotoğraf çektirerek Akyaka Park ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Ulusal ve uluslararası 140 markasının yanı sıra Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan kafe ve restoranları, cam tavanlı ferah yeme-içme alanı ve açık terasları ile bulunduğu konumda öne çıkan bir buluşma noktası olan Akyaka Park; hazırladığı çeşitli etkinliklerle de ziyaretçilerine dopdolu bir program sunuyor. Yıl boyu sürecek konsept aktivitelerle keyifli vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Akyaka Park, hafta sonları gerçekleşen çocuk kulübü etkinlikleriyle ise miniklere renkli bir dünya sunuyor. Bu hafta sonu çocukları T-Shirt Boyama Etkinliği ile Ahşap Boyama Atölyesi’nde buluşturacak olan Akyaka Park, 29 Ocak’ta gerçekleşecek Koray Avcı konseri ile de unutulmaz etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT