Oh Wonder

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Kasım 2017 Çarşamba 15 Aralık 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Kas 29, 2017
Oh Wonder, Ultralife World Tour kapsamındaki Garaj konseriyle 15 Aralık’ta ilk kez Türkiye’de!

Josephine Vander Gucht ve Anthony West’ten oluşan İngiliz indie pop fenomeni Oh Wonder, her kıtaya ulaşan dev dünya turnesi kapsamında 15 Aralık’ta ilk Türkiye konseri için Garaj’da!

2015 yılında yayınlanan kendi isimlerini taşıyan ilk albümleriyle büyük övgü toplayan, dünya müzik listelerinde zirveye tırmanan ikili, toplamda 500.000’lik bir albüm satış rakamına ulaştı. Bağımsız bir grubun son yıllarda yakaladığı en büyük başarılardan biri olarak adlandırılan bu durumun ardından Conan O’Brien’ın programına katılan ikili, biletleri aylar öncesinden tükenen konserlere imza attı. Melankolik, romantik altyapılar ve indie marşına dönüşen sözlerle Lose It, Technicolour Beat, Drive ve Livewire gibi hit şarkılar büyük beğeni topladı. Tüm dünya radyolarında sıklıkla çalınan bu şarkılarla bir anda indie pop sansasyonuna dönüşen Oh Wonder, dijital müzik platformlarında ise 500 milyonun üzerinde dinlenme rakamına ulaştı.

Lollapalooza’dan Coachella’ya, dev festivallerde on binlerce kişiyi tek bir bütüne dönüştüren, enerjik sahneleri ile fark yaratan Oh Wonder, geçtiğimiz mart ayında yayınlanan ikinci albümü Ultralife’la başarısını çok daha büyük boyutlara taşıdı.

Günümüz müzik sahnesinin en uyumlu ve tatlı ikililerinden biri olarak adlandırılan Josephine Vander Gucht ve Anthony West, Oh Wonder’la yarattıkları etkiyi, biletleri aylar öncesinden tükenen konserlerle dolu dev turneyle tüm dünyaya yayıyor.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT