Oi Va Voi

Tarihler: 10 Şubat 2010 Çarşamba ~ 12 Şubat 2010 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: 10 - 11 Şubat: 33,50 TL 12 Şubat: 55,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2010 ~ Şub 12, 2010
Ülkemizde Pozitif Müzik etiketi ile yayınlanan son albümleri “Travelling the Face of the Globe”un tanıtım turnesinin ilk konserlerini Babylon’da gerçekleştiren Oi Va Voi, üç heyecan verici performans için bir kez daha yuvaya dönüyor! Londralı altı genç müzisyenin kimlik arayışlarının dahiyane sonucu olarak ortaya çıkan Oi Va Voi Digital Folklore ve Laughter Through Tears albümleri ile çingenelerin dünyasına bambaşka bir kapıdan girerek dünya çapında büyük bir ün kazandı. Daha hiçbir albümleri yayınlanmadan, BBC Radio 3 World Music Boundry Crossing ve Listener kategorilerinde ödül alan Oi Va Voi, Yiddish konuşma dilinde “Aman Tanrım” anlamına geliyor. Ebeveynleri Yahudi göçmeni olan Oi Va Voi, kökenlerine bağlı kalarak bildiklerini, hissettiklerini, modern dünyanın diliyle, yaşadıkları anın argosuyla, şimdiki zamanı yakalayıp, geçmiş zamana yüz çevirmeden müziklerine taşıyorlar. Grup hala bazı Yahudi düğünlerinde bile performans sergiliyor. Grup, ‘Laughter Through Tears’ ve “Oi Va Voi” albümleri, ‘Digital Folklore’ adlı demo EP’leri ve verdikleri konserlerle dünya çapında hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaştı. “Refugee” adlı hitleri yıllardır kulaklardan silinmeyen grubun müzikleri soul, ska, trip hop, drum’n bass ve Balkan ritimlerinin hoş bir kombinasyonundan oluşuyor.

18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT