Okay Temiz Band-Oriental Wind

Tarihler: 01 Kasım 2011 Salı ~ 01 Kasım 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi

Adres: Rumelifeneri Yolu 34450 Sarıyer İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 338 10 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2011 ~ Kas 1, 2011

Koç Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, birçok ünlü sanatçı ve gurubun etkinliklerine ev sahipliği yapan Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi (SGKM), Kasım ayı programıyla birbirinden değerli sanatçı ve gurupları sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Okay Temiz Band-Oriental Wind:

İKSV tarafından 2011 özel ödülüne layık görülen Türkiye’nin önemli caz müzisyenlerinden Okay Temiz, 1 Kasım 2011, Salı akşamı Oriental Wind projesiyle Sevgi Gönül Kültür Merkezi’ne geliyor. 1972’de Stockholm’de kurulan Oriental Wind İskandinavya ve Avrupa’nın önde gelen caz müzisyenlerine ev sahipliği yapıyor. Başta Türk folk ve Sufi müziği olmak üzere Afrika ve Hint folk müziklerini, caz müziğinin serbest yapısı ve geniş yelpazesi içinde sunan ve Avrupa’da dinleyicilerin yoğun ilgisini toplayan grup bugüne kadar iki bin üç yüz konser ve üç yüz festivale katıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT