Olcay Saral

Tarihler: 10 Mart 2021 Çarşamba ~ 10 Mart 2021 Çarşamba 10 Mart 2021 21:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Konser - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2021 ~ Mar 10, 2021
5-14 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Gece Gündüz Müzik Festivali uluslararası ödüllü sanatçıları bir araya getiriyor.

Piyanist, Besteci ve Prodüktör


“Momentum”

"Boyut Müzik" (Dimension Music) kavramını, kuramlarını ve formunu oluşturan; kendi müziği üzerine geliştirdiği Piyano tekniğini ve Elektronik(Synthesizer) kullanımını ustaca sergileyen Saral; "Momentum" projesiyle müziğin yeni evresinin kapılarını açıyor. Piyano müziğinin elektronik öğelerle birlikte evrilerek; etnik, yöresel ve evrenselliğe dönüşümünün, mükemmel bir ürünü olan Momentum; Saral'ın solo performansıyla “seslerin kendi içindeki devinimlerinin dinleyiciyle etkileşime girdiği an" olarak; özgün besteleriyle müzik severlerle buluşuyor.

Yeni dönem müzik kuramları ve yaklaşımları üzerine çalışmalar yapan Saral; kendi müziği için piyano teknikleri ve etütleri geliştirdi. Bestelediği eserleriyle 10. Uluslararası İstanbul Caz Festivali’nde kendi kategorisinde ilk solo piyano konserini çaldı. Daha sonraki yıllarda birçok ulusal ve uluslararası festivallerde kendi müziğini 'solo' veya 'orkestra' eşliğinde çalmaya devam etti.








- Online etkinlik 08 Mart 2021 20:30 - 10 Mart 2021 22:00 tarihleriarasında gösterimde olacak ve bu tarihlerde www.seyretix.com adresinden izlenebilecektir.- Online gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izlemekodunuz, Biletix tarafından kullandığınız e-mail adresinize ayrıca gönderilecek ya da Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yeralacaktır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu,  seyretix'de bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde debulunmaktadır.- Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz.- Etkinlik izleme kodunuzun size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT