Old City’de Nu Disco Gecesi ve Flashback Unit Konseri

Tarihler: 18 Şubat 2012 Cumartesi ~ 18 Şubat 2012 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Old City Live Club

Ücret: 20 TL

Nereden Alınır: Old City Live Club

Adres: Tom Tom Mh. Akarsu Sk. 1, 2, 4, 5 Galatasaray - Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 26 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2012 ~ Şub 18, 2012

Müzik ve dans tutkunları 18 Şubat Cumartesi gecesi Old City Live Club’da buluşacak. Eğlenceli partilerin vazgeçilmez mekanı olan Old City’de 18 Şubat gecesi düzenlenecek Nu Disco Party’nin canlı performans konuğu yine Flashback Unit grubu.

Bu sezon, ses getiren partileriyle ünlü Tom Tom Sokak’taki İndigo’ya taşınan Old City Live Club; takviminde tiyatro gösterilerinin yanı sıra, sıra dışı parti ve konserlere de yer veriyor.

Cumartesi gecesi, “nu disco” başlığı altında geçmişten günümüze kadar yapılan en güzel şarkıları dinlemeye gelenler, aynı gece Flashback Unit’in canlı performansını izleme şansını da yakalayacak. Geçtiğimiz yıl kurulan ve eğlenceli performansıyla kısa sürede dikkat çeken Flashback Unit’in elektronik tabanlı müziği ve sahne prodüksiyonları Avrupa’daki örneklerini aratmıyor.

Herkesin bir dönem severek dinlediği rock, soul, funk ve disco parçalarını house müzik ekseninde modernize ederek yorumlayan Flashback Unit’in titizlikle hazırladığı remix ve prodüksiyonlar büyük ilgi görüyor. Flashback Unit’in kendi şarkıları da önümüzdeki dönemin hit şarkıları arasına girmeye aday.

Cüneyt Yamaner, Anıl Taşhan ve Can Bora Genç’ten oluşan Flashback Unit bir yandan da albüm hazırlığında. Grup; hem canlı müzik dinlemek, hem de elektronik müzik performansı izlemek isteyenler için müthiş bir eğlence sunuyor. Flashback Unit müzikseverlerle https://www.facebook.com/flashbackunit , twitter.com/FlashbackUnit ve www.flashbackunit.com adresleri üzerinden de buluşuyor.

Hem eğlenceli bir parti ve hem de müthiş bir müzik ziyafeti için 18 Şubat Cumartesi gecesi Old City Live Club’da yerinizi ayırtmayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT