Oldies But Goldies '3D' 3 Mekanlı Parti

Tarihler: 01 Ekim 2011 Cumartesi ~ 01 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 44.50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2011 ~ Eki 1, 2011

Oldies But Goldies “3D”-3 Mekanlı Parti

Babylon: Oldies But Goldies (70’ler, 80’ler, 90lar)
Babylon Lounge: Disco, funk, motown, afrobeat
Üst Kat: Neo Discotheque (New Wave, alternatif 80’ler, post-punk)

Babylon’da yeni sezonda Oldies But Goldies partileri tek mekâna sığmıyor ve Babylon’un 3 farklı odasına yayılıyor. Üç kat ve üç farklı müzik türü ile geçmişe yolculuk 1 Ekim Cumartesi gecesi start alıyor.

Asmalımescit gecelerinin efsanesi haline gelen “Oldies But Goldies” bu sene de Mabbas ve Murat Beşer'in komutasında Engin Eraydın'ın nostaljik ve renkli görselleriyle Babylon’daki yerini alıyor. Depeche Mode, The Cure, Madonna, A-HA, Chic, Duran Duran, ABBA, Donna Summer, U2, Blondie, The Smiths, James Brown, Nena, Culture Club, Cyndi Lapuer, Wham!, Frankie Goes To Hollywood, Michael Jackson gibi isimlerin asla modası geçmeyecek unutulmaz hitleriyle herkesi dansa davet eden Oldies But Goldies partisi, Babylon’da bu sezonda da sınırsız eğlence vaat ediyor.

Babylon’un hemen yanındaki merdivenlerden çıktığınızda DJ Tobumusikizim’in Stüdyo 54 esintili müzikleri sizi karşılıyor. Funk, Disco, Afro Beat, Motown gibi siyah müziğin önemli janralarının en unutulmaz hitleriyle Babylon Lounge’ta ısı seviyesi müzikle doğru orantılı bir şekilde artıyor.

Hemen arka taraftaki merdivenleri izleyerek bu sefer Babylon Üst Kat’a geliyorsunuz. Burada ise her Oldies But Goldies “3D” partisinde müzik tarihini etkilemiş, müziğin yönünü değiştirmiş farklı bir akıma ve o akımın mihenk taşı müziklerine yer verilecek. Bu sezonun ilk Üst Kat partisinde ise Neo-Discotheque'in DJ'lerinden Ahmet Musluoğlu pikapların başında olacak. Müzikler ise geleneksel Neo-discotheque konsepti: New Wave, Post-Punk, Indie, Electro-Pop...Üst Kat’a gelenler 1970’lerin ortasına, New Wave müziğin çıkış noktasına ışınlanırken aynı zamanda 80’lerin alternatif sularına da dalacak. İçinde elektronik elementler bulunduran ve tamamen deneysel bir öngörü ile ortaya çıkarak müziğin gidişatını sonsuza kadar değiştiren New Wave ve Post-Punk’ın klasikleri çalınacağı bu gecede New Order, The Smiths, Joy Division, The Cure, Visage, Human League ve St. Etienne gibi demirbaş grupların unutulmaz parçalarıyla Neo-Discotheque ruhu tekrar canlanacak.

- Bu gece için bilet alanlar 3 mekan arasında ücretsiz geçiş yapabilirler.
- 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.
- "Bu etkinliğe bilet alanlar 3 mekan arasında ücretsiz geçiş yapabilirler."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT