Oldies'n Goldies Forever Young

Tarihler: 25 Ocak 2020 Cumartesi ~ 25 Ocak 2020 Cumartesi 25 Ocak 2020 21:30

Yer: Duru Ataşehir Gig’s Sahne

Ücret: %25 İndirim fırsatı 23 Aralık 2019 tarihinde sona erecektir. 1. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Barbaros Mahallesi Kızılbegonya Sokak Watergarden AVM Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2020 ~ Oca 25, 2020
25 Ocak Cumartesi akşamı dans pisti, Duru Ataşehir Gig Sahne'de yeniden alev alıyor! 

Ataşehir’de bir şehir efsanesi, dans partilerinin en iyisi Oldies’n Goldies Forever Young, 25 Ocak 2020 Cumartesi gecesi sizleri eğlenceye davet ediyor. Geçmişte yaşadığınız güzel anıların pozitif enerjisini bedenlerinizde hissedeceğiniz, tüm zamanların en iyi dans parçaları eşliğinde dans ederken dostlarınızla nostaljik ve keyifli bir akşam geçireceğiniz bu partide yerinizi alın.
50 ve 60’lı yılların rockn’roll’ları, caz dans parçaları, 70’lerden Boney M, Gloria Gaynor, Donna Summer, Bee Gees, Barry White, Kool & The Gang, KC & The Sunshine Band, James Brown, Village People, 80’lerden Modern Talking, Pet Shop Boys, Falco, Gazebo, Depeche Mode, Alphaville, Bananarama, Blondie, Bob Marley, CC Catch, Wham, The Cure, Soft Cell, REM, Michael Jackson, Madonna, Kim Wilde, Kylie Minogue, Queen, Eurythmics, 90’lardan Snap, Mc Hammer, Ace of Base, Cake...

Bu müthiş müzik şöleni eşliğinde anılarımızda yer etmiş filmlerden kesitler, video klipler ve slayt gösterileri uzun zamandır hatırlamadığınız sürpriz hatıraları hafızalarınızdan günümüze taşıyacak, sizleri zaman içerisinde yolculuğa çıkartacak. Gecenin müzik ve görselleri Suat Ok( @swatabi ) tarafından sunulacak. Hafta sonu eğlencesini doyasıya dans ederek yaşamak isteyenler Ataşehir’in sanat ve eğlence mekanı Duru Ataşehir’de buluşuyor. 

Duru Ataşehir Water Garden AVM – Ataşehir’de Dans Partilerinin en iyisi…

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:30'dir. Konser başlangıç 22:00- Hiçbir koşulda bilet iadesi ve iptali yapılmamaktadır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.- İçeri yiyecek ve içecek alınmamaktadır.- Güvenlik nedeniyle; açık sigara paketi, kesici alet, biber gazı vb. işletmemize alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT