Olmeca Golden Nights: DJ Feadz / Ed Banger, Paris

Tarihler: 16 Ocak 2009 Cuma ~ 16 Ocak 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2009 ~ Oca 16, 2009
OLMECA GOLDEN NIGHTS
OLMECA GOLD, plak şirketi olgusuna yeniden hayat veren, son yılların en "hip" oluşumu Ed Banger Records`un en hareketli ve renkli ismini yeni yılın ilk Olmeca Golden Nights partisinde Indigo severlerle buluşturuyor: DJ Feadz ve Burç Tuncer, 16 Ocak Cuma gecesi Indigo`da!

DJ Feadz / Ed Banger, Paris
Mr Oizo`nun ilk albümünde onunla birlikte stüdyoya girişi ile Fransız elektrosuna dalan, bununla sınırlı kalmayıp Ellen Ellien`ın label`ı Bpitch Control`den de plaklar çıkarmayı ihmal etmeyen, sonrasında bir yaşam stline dönüşen Ed Banger Records`un en dinamik üyelerinden biri DJ Feadz.
DJ Feadz, aynı zamanda yine bir Ed Banger star`ı olan Uffie`nin showlarında ona destek veren ve kendine özel tekniği ile dünya klüplerini pataklamaya devam eden bir isim. Genel Ed Banger sound`undan biraz ayrılması ile de tanınan DJ Feadz, elektrodan ödün vermemesi ile "bumpin electro" ekolünde kendine bir dinleyici kitlesi geliştirdi.
Ed Banger soundu, pikaplar üzerindeki hakimiyeti ve etkili duruşu ile DJ Feadz 16 Ocak Cuma gecesi Indigo`nun komşu binalarından şikayetler almasına sebep olacak!

Burç Tuncer / Bohemians, Istanbul
Burç Tuncer, esas olarak fransız electro scene`inden ve noise estetiğinden beslenen bir prodüktördür. Bir multi-enstrumanist olarak ve post-rock`tan 8-bit müziğe, hatta avant-garde art-core gibi anormal türlere kadar ürün vermiş bir prodüktördür.
Ed Banger Records sanatçılarının elektronik müzik dünyasında gerçekleştirdiği devrimden de büyük oranda etkilenen sanatçı, electro, funk, french touché, noise ve hatta metal`den bile sinyaller taşıyan sert-dans müziği icra etmektedir. Sanatçı ayrıca kendi prodüksiyonları dışında sevdiği şarkıları daha sert ve daha dans edilebilir bir formata sokmak için remikslemeyi de seviyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT