Olmeca Golden Nights: Gregor Tresher, Tufan Demir

Tarihler: 31 Ocak 2009 Cumartesi ~ 31 Ocak 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 TL - Öğrenci 15 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2009 ~ Oca 31, 2009
OLMECA GOLDEN NIGHTS
Gregor Tresher
Tufan Demir

Cocoon Recordings den Great Stuff Recordings’e minimal teknonun “hip” plak şirketlerinden çıkardıkları plakları ile bize bir yüzünü gösteren, Datapunk plak şirketinden çıkan prodüksiyonları ile karanlık taraflarına tanık olduğumuz Gregor Tresher, 31 Ocak gecesi OLMECA GOLD tarafından düzenlenen “Olmeca Golden Nights” partisinde müzik severlerle bir araya geliyor.

Gregor Tresher teknonun klasik kalıpları içerisinde kalmamayı kendine iş edinmiş bir isim. Aynı zamanda DJ setleri kadar prodüksiyonları ile sürekli gündemi meşgul etmekte ustalaşmış bir sanatçı. Minimal teknodan, sert Alman teknosuna kadar geniş bir yelpazede performanslar sergileyen Gregor Tresher’ın en önemli özelliği, kendisini ait hissettiği bir müzik türü olmamasına rağmen müzik türlerinin kendisinde hayat bulması.

Indigo gecelerinin vazgeçilmezlerinden olmaya aday olan Gregor Tresher, 31 Ocak gecesi Indigo DJ kabininde plak kolleksiyonunu Indigo dinleyici kitlesiyle buluşturacak. Gregor Tresher’a ev sahipliğini, Indigo resident DJ’lerinden Tufan Demir yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT