Ölümsüz Yıldızlar: Jim Morrison (Doğum Günü

Tarihler: 08 Aralık 2009 Salı ~ 08 Aralık 2009 Salı - Saat: 21:00

Yer: Studio Live Technik

Ücret: 10,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studio Live A+

Adres: Sakızağacı Cad. Büyükbayram Sok. No:33 Kat:3 Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2009 ~ Ara 8, 2009
Jim Morrison`ın doğum günü olan 8 Aralık Salı gecesini, Morrison videolarını, The Doors parçaları eşliğinde müzik ziyafeti şeklinde geçirmek isteyen herkesi Studio Live Technik`e bekliyoruz.

James Douglas Morrison (8 Aralık, 1943 - 3 Temmuz, 1971) Melbourne, Florida’da doğmuş ve ABD`li rock grubu The Doors`un söz yazarı ve vokali olmuştur. Birkaç şiir kitabı, dokümanları, kısa film denemeleri ve The Unknown Soldier için bir müzik video klibi denemesi vardır.

James’in daha 27 yaşındayken Paris`te ölümü nedeniyle gömülürken ve gömüldükten sonra bile sonsuz bir söylenti James’in arkasından devam etti. James`in esrarı hala sürmektedir. Onlarca farklı ölüm teorisi vardır. Bu iddialardan bazıları; şöhretten bıktığı için ölü taklidi yaparak Hawai`ye kaçtığı ve yaşamını orada sürdürdüğü (bu iddianın temeli mezarının boyutunun Jim`den küçük olduğu söylencesine dayanmaktadır), aşkı Pamela Courson`nın o sıralarda onu başka biriyle aldatmasına dayanamayarak intihar ettiğidir.

Takma adı Lizard Kingdir. Bu takma adın kaynağı An American Prayer`da geçen "I`m the lizard king, I can do anything" dizesidir. Çoğu hayranına göre yapmak isteyip yapamadığı tek şey "0" (sıfır) adında siyah beyaz bir film çekmek olmuştur. Bu noktadan hareketle, pek çok sinema - tv öğrencisinin tez olarak böyle bir film çekmesi, Morrison`u her dönem genç kuşak arasında "ikon" haline getiren bir başka sebeptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT