On The Road

Tarihler: 27 Ocak 2009 Salı ~ 27 Ocak 2009 Salı - Saat: 22:00

Yer: Jazz Stop

Nereden Alınır: www.jazzstop.com

Adres: Büyük Parmakkapı Sokak Sonu Tel Sok. No:5/A Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 252 93 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2009 ~ Oca 27, 2009
27 Ocak Salı 22:00
ON THE ROAD

2008 yazında çalışmalarına başlayan "On The Road" yola caz vokalin genç yeteneği Ferhat Öz`ü yanına alarak çıktı. Kendi kariyerlerinde ayrı ayrı pek çok önemli isimlerle sahne almış olan grup üyeleri, deneyimlerini Soul, R&B ve Funk`ın en güzel ve eğlenceli örneklerini groove sevenlerle paylaşmak için bir araya getirdi. Repertuarında Stevie Wonder`dan Beyonce`ye, Beady Belle`den Musiq Soulchild`a geniş bir yelpazeye sahip grup, caz alanındaki ödülleri ve Ted Curson ile olan albümü ile tanınan Ferhat Öz`ün İlk alternatif Soul - R&B projesi olma özelliğine de taşımakta.Soul Rnb ve Funk`ın baştan çıkaran yollarında heyecanlı bir yolculuğa çıkmış olan genç ekip aralık ayından itibaren dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT