Önder Bilge Project

Tarihler: 15 Mayıs 2018 Salı ~ 15 Mayıs 2018 Salı 15 Mayıs 2018 22:30

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 15, 2018 ~ May 15, 2018
Önder Bilge, 15 Mayıs'ta Dorock XL sahnesinde sizlerle olacak.

1991 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’ndeki çeşitli üniversitelerde Jazz ve Kompozisyon branşlarında araştırmacı ve eğitimci olarak görev yaptı.

1992 yılında Türkiye’ye döndü. Aynı yıl Kuşadası Altın Güvercin Şarkı Yarışması’nda Asya’nın seslendirdiği bestesi ile birincilik ödülü aldı. 1993 yılından itibaren Türkiye’nin önde gelen müzik adamları ve bestecilerinden Selmi Andak, Buğra Uğur ve Bora Ayanoğlu gibi isimlerle önemli projelerde yer aldı. Yurt içi ve yurt dışındaki festival ve yarışmalarda birçok ödül ve mansiyon kazandı. 1994 yılında kısa bir süre Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde batı müziği eğitmenliği yaptı. Aynı yıl merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan uluslararası festival organizasyonları birliği’nde (FIDOF) üye oldu. Yaptığı birçok proje ve çalışmanın ardından 1995-1997 yılları arasında Sony Müzik’te özel projeler müdürlüğü yaptı. Bu tarihler arasında birçok karışık albüm (compilation) ve özel projeye imza attı. Bu tarihlerden sonra ağırlıkla jingle, belgesel müzikleri, film müzikleri gibi görüntü üzerine müzikler üretmeye başladı.

Kişisel çalışmalarının yanı sıra, 1999-2006 tarihleri arasında NR1 Müzik’te genel müdür yardımcılığı ve menajerlik görevinde bulundu. Bu süre içerisinde birçok önemli grup ve sanatçıyla çalıştı. Aynı zamanda bu tarihler arasında Duman grubunun menajerliğini de yaptı. Bu süre içerisinde Duman grubu ile birlikte yurt içi ve yurt dışında olmak üzere 300’ün üzerinde konser gerçekleştirdi. İlk solo albümü "Project" 2005 yılında, "Project 2" 2012 yılında, yayınlandı. Bu projelerden bağımsız olarak yapmış olduğu "hiciv" türündeki tekli çalışmalardan ilki olan "Çıkamadım" 2014 yılında, bu projelerin ikincisi olan "Yandı Bitti Kül Oldu" ise bir ay önce yayınlandı. Şarkı 3 hafta kadar Güven erkin Erkal'ın "Maximum Rock" programında "haftanın en sıkı onlusu" listesinde yer aldı. Şu ana kadar birçok tanınmış proje, albüm ve müziğe de imza atan Bilge, Esen Müzik'te müzik direktörlüğü görevi de yapmaktadır.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00, konser saati 22:30'dur.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Oh be, nihayet ..:))
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT