One Law by İHMK

Tarihler: 11 Mart 2016 Cuma ~ 11 Mart 2016 Cuma 11 Mart 2016 20:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2016 ~ Mar 11, 2016
One Law by İHMK, 11 Mart'ta Bronx Pi Sahnesi'nde...

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’inde 2015 yılının başlarında kurulan İstanbul Hukuk Müzik Kulübü (İHMK) kurulduğu tarihten itibaren seçkin kadrosuyla kısa sürede çeşitli konserler çıkartarak üniversite müzik kulüpleri arasında yer edinmeyi başarmıştır. Kulübümüz üyelerinden oluşan ekipleriyle “Aşırı İfa Güçlüğü” “Pan” “Samsa’nın Ceketi” bahara merhaba konserinde günümüz müziğinin sevilen yerli ve yabancı parçalarının renkli coverları ile karşınızda olacaktır. Bu yeni canlı oluşumun yeni soundu dinlemeye değer bir müzik gecesi yaşatacağı kaçınılmaz.

AŞIRI İFA GÜÇLÜĞÜ

Aşırı ifa güçlüğü, sözleşme yapıldığı sırada taraflarca öngörülemeyen ya da öngörülmesi mümkün olmayan bir durum sebebiyle ifanın engellenmesidir. Ancak AİG öngörülemeyen ve öngörülmesi mümkün olmayan aşırı enerjisini ifadan çekinmeyecektir. 2015 Eylülünde İstanbul Üniversitesi Hukuk Müzik Kulübü üyelerince kuruldu. Grubun üyeleriSedat Çalışkan (italyan aygırı) , Nail Burak Korkmaz (tıraş makinası) , Berhudan Sayım (amsterdam bere) , Erkin Tuzcular (şeker ölçer) , Akıncan Eldes (sakal).

PAN

2015 yılının herhangi bir sonbahar gününde loş bir çay ocağının bodrum katında kurulan ve Beyazıt menşeili bir grup olan PAN, alternatif soundu ile dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor!

Davul - Oğulcan Çırpan (Oğulpan)
Vokal - Eren Koçer (Erenpan)
Lead Gitar - Kaan Güleroğlu (Kapan)
Bas gitar - Ertuğrul Erzengin (Ertuğrul Dopan)
Ritim gitar / flüt - Baran Noyan (Bapan)

SAMSA'NIN CEKETİ
2015 senesinde grubun temel taşları olan davul ve basın kesişmesiyle başlayan müzikal üreme hareketi elektro gitariste göz kırpılmasıyla devam etmiştir. İlk vokale yönlenme ile çekirdek halini almış grup 2. vokalini de bulmasıyla esas silüetine kavuşmuştur. Dinlerken kendinizi Samsa kadar yabancı ama müzik için aynı ceket ile gezecek kadar da fedakar  hissettirecek olan naçizane grubumuz sizi uyuşturmaya geliyor.

Grup üyeleri
Bas Gitar: Emre Bina (samimiyetimiz belirsiz)
Davul: Yağız Alp Demir (fark etmez)
Elektro Gitar: Vahdet Ertuğrul Boydak (dazed and confused)
Vokal: Onur Turan (casper)
Vokal: İnci Ece Akyalçın (Aç)

- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT