One Love Festival 15 - Night

One Love Festival 15 - Night

Tarihler: 21 Temmuz 2019 Pazar ~ 21 Temmuz 2019 Pazar 21 Temmuz 2019 06:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 2.Avantajlı Dönem Night - 100.00 TLGaranti Bankası Kredi Kartları İndirimi %20 - 81.75 TL - Sınırlı Sayıda - TÜKENDİ (Amex kredi kartları indirim kapsamında değildir.)Normal Dönem - 110.00 TLNight Buddy Pack 2'li - Sınırlı sayıda - 100.00 TLNight Buddy Pack 4'lü - Sınırlı sayıda - 75.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2019 ~ Tem 21, 2019
Day & Night biletleri tükenmiştir. Şu an sadece Day ve sadece Night biletlerinin satışı devam etmektedir.

One Love Festival 15, arkasında günlük güneşlik anılar, önünde umut dolu bi' yazla 20 Temmuz gecesi Volkswagen Arena'da devam edecek!


Bu yaz aşk. Bu yaz müzik. Bu yaz umut. Bu yaz birlikte güzel. Bu yaz One Love. 

Bu yaz, özlediğin ya da ilk kez tanışacağın gerçek festival deneyimi geri geliyor. “Sadece Gece” bileti seçeneğiyle gündüz Parkorman’ın ardından; gece, günün ilk ışıklarını karşılamak üzere Volkswagen Arena’da seni bekliyor.

Volkswagen Arena’da kimler var?
The Black Madonna
Art Department
Black Merlin
Ferhat Albayrak

Parkorman - Kapı Açılış: 12:00 Kapanış: 23:59
Volkswagen Arena - Kapı Açılış: 23:30 Kapanış: 06:00

”Sadece Gece” bileti seçeneği ayrı olarak satıştadır.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Festival alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. -18 yaş altı bilet sahiplerine, bilet sahibi ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir. Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Festivale ait 3 farklı tip bilet vardır. Day bileti Sadece 12:00 ve 00:00 arasında Parkorman'a, Night bileti 23:30'dan kapanışa kadar Volkswagen Arena'ya, Day & Night biletleri ise her iki mekana da girme hakkı tanımaktadır. - Avantajlı biletler sınırlı sayıdadır. Avantajlı biletlerin tükenmesinin ardından fiyatlar değişecektir.- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Festival alanına araç girişi yoktur.- Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için,  dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.- 50 ml den fazla olan her türlü parfüm ve deodorant festival alanına alınmayacaktır.- Şezlong, Şemsiye vb. katılımcıların rahatını bozabilecek eşyalar festival alanına kabul edilmeyecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla kişiyi etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Festival süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT