Onlar - Albüm Lansmanı

Tarihler: 16 Ocak 2013 Çarşamba ~ 16 Ocak 2013 Çarşamba Saat: 21:30

Yer: İstanbul Bronx

Ücret: Ayakta - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İstanbul Bronx gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2013 ~ Oca 16, 2013

"Onlar" ilk albümleriyle sahnede!

2012 Roxy Müzik Günleri’nde finale kalıp “En İyi Baterist” Ödülünü kucaklayan, sahne şovlarıyla Ankara başta olmak üzere, çaldıkları her şehirde, dinleyicilere kendi şarkılarını söyletmeyi başararak bir şehir efsanesine dönüşen “Onlar”, prodüktörlüğünü, Cem Adrian ve Pamela Spence albümlerinin de prodüksiyonlarını gerçekleştiren, Veyasin’in üstlendiği ilk albümleri “Biz Hariç Herkes” ile lansman gecelerini İstanbul Bronx’ta gerçekleştiriyor. Albüm kayıtlarında Ajda Pekkan’ın eski davulcusu Durul Gence’nin de yer aldığı Onlar, albümün ilk klibini “Dön Artık” şarkısına çekti. Onlar ilk albüm heyecanını İstanbul Bronx’ta, 16 Ocak Çarşamba gecesi paylaşıyor olacak. 

"Onlar" Hakkında

“Onlar” ikilisinden Doğan Aşkıner albümdeki tüm şarkı sözlerine imza atarken; ikilinin diğer yıldızı Uğur Ersözlü de birbirinden özgün besteleri ve gitarıyla karşımıza çıkıyor. Elektronik, pop, rock ve hatta tango gibi farklı türleri buluşturan “Onlar” ve ilk albümleri “Biz Hariç Herkes”, We Play etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Kuruldukları ilk günden beri Ankara başta olmak üzere pek çok şehirde konserler vererek kendilerine henüz hiç albüm yayınlamadan bile büyük bir hayran kitlesi edinen Onlar (İlk adıyla Mono) nihayet ilk albümlerinin heyecanını yaşıyor.

Doğan Aşkıner ve Uğur Ersözlü’den oluşan “Onlar” doğu ve batı müziklerini ve elektronikten, pop müziğe kadar farklı türlerle şarkılarını zenginleştirirken, müzik tarzlarını alternatif rock olarak tanımlıyor. Grubun ilk albümleri “Biz Hariç Herkes” 11 yeni şarkıyla karşımıza çıkarken "Hala" isimli şarkının farklı bir versiyonuyla albümde toplam 12 şarkı bulunuyor. Pamela Spence ve Cem Adrian’ın albümlerine prodüktör olarak imza atan Veyasin’in prodüktörlüğünü gerçekleştirdiği albümde ayrıca Veyasin’in vokallerde de eşlik ettiği ve sözlerini Doğan Aşkıner ile beraber yazdığı “Bıktım” adında sürpriz bir şarkı da yer alıyor. Veyasin “Bahane” isimli şarkının müziklerine de Uğur Ersözlü ile birlikte imza atmış.

Onlar sizsiniz, Onlar biziz, Onlar hepimiziz!

“Biz Hariç Herkes” sloganıyla yola çıkan grup; özgün şarkılarıyla dinleyen herkesin farklı farklı duygularına tercüman olmayı başarıyor. Artık kendi şarkılarıyla sadece mekanlarda eğlendiren amatör bir grup olmaktan çıkan “Onlar” ve ilk stüdyo albümleri “Biz Hariç Herkes”, We Play etiketiyle müzik vitrinlerinde.

www.istanbulbronx.com
www.facebook.com/bronxpisahne
http://twitter.com/istanbul_bronx
www.weplay.com.tr

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:30 dur.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT