Onları Hiç Böyle Görmediniz

Tarihler: 23 Şubat 2009 Pazartesi ~ 23 Şubat 2009 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Lütfi Kırdar UKSS

Ücret: 500,00 TL - 250,00 TL - 100,00 TL - 75,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Lütfi Kırdar

Adres: Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: www.tegv.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2009 ~ Şub 23, 2009
Unutulmayacak bir konser…
Eşsiz performanslar

Ülkemizin önde gelen müzisyenleri, iş adamı ve kadınları, sinema-tiyatro sanatçıları, yazarları ve medya temsilcileri çocukların eğitimine destek olmak için 23 Şubat 2009 Pazartesi gecesi aynı sahnede buluşacak ve izleyenlere unutulmaz bir gösteri sunacaklar.

Ülkemizin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yine bir “ilk”e imza atıyor ve ülkemizin önde gelen insanlarını farklı performanslarını sergileyecekleri özel bir gecede bir araya getiriyor.

23 Şubat 2009 Pazartesi gecesi saat 21:00’de başlayacak olan bu özel geceye Fahir Atakoğlu, Kürşat Başar, Okan Bayülgen, Yavuz Bingöl, Güneri Cıvaoğlu, Cem Davran, Nazlı Deniz Boran, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Fatih Erkoç, Carlos Garcia, İsmail Hakkı Demircioğlu, Rahmi M. Koç, Hülya Koçyiğit, Erkan Oğur, Güler Sabancı, Tan Sağtürk, Ethem Sancak, Tuluğ Tırpan, Arzuhan Yalçındağ ve Zara katılarak, daha önce hiç tanık olmadığınız performanslarıyla destek verecekler.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek gecenin biletleri Biletix’te satışa sunuldu. TEGV, geceden elde edilecek gelirle 20.000 çocuğumuzun eğitimine destek olmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT