Oran Etkin Reimagining Benny Goodm

Tarihler: 02 Eylül 2018 Pazar ~ 02 Eylül 2018 Pazar 02 Eylül 2018 20:30

Yer: Gümüşlük Festival Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2018 ~ Eyl 2, 2018
15. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Caz Festivali ve Off Gümüşlük, 2 Eylül 2018 konserleri için iş birliği kararı aldılar. New York merkezli iki sanatçı, Gümüşlük’te aynı sahneyi paylaşacak.

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’nde gerçekleşecek Oran Etkin “Reimagining Benny Goodman Project“ etkinliğinin hemen ardından, Bodrum Caz Festivali kapsamında “İlhan Erşahin İstanbul Sessions” konseri de aynı mekanda gerçekleşecek ve her iki etkinlik tek bir bilet satın alınarak izlenebilecektir.

Daha önce Oran Etkin “Reimagining Benny Goodman Project“ konserine bilet alan izleyicilerimiz fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Mevcut biletleri ile her iki konseri de izleyebileceklerdir. Aynı şekilde İlhan Erşahin için Off Gümüşlük’teki konser için bilet alan dinleyiciler de fiyat artışından etkilenmeyerek, kendilerine mekan ve etkinlik saati değişikliği bilgilendirilecektir. 

Oran Ektin, New York Times müzik eleştirmeni Ben Ratliff tarafından “büyük klarnetçi” ve “mükemmel bir doğaçlamacı” olarak tanımlanmıştır. Öğretmeni olan efsane Yusef Lateef ise “üstün özgünlüğe sahip bir besteci” olarak tanımlar. Oran Etkin aralarında GRAMMY Ödülü kazanan derleme CD'si de dahil olmak üzere birçok album kaydetmiştir. Etkin'in saksofon, klarinet ve bas-klarnet üzerindeki eşsiz hakimiyeti ve tınısı, dünyayı, kendini ve müziği keşfetmeye açıklığından kaynaklanan bir derinliğe sahiptir.  
Irish Times, "Oran Etkin kulakları Batıya Afrika’ya, Uzak Doğu’ya ve Avrupa’ya açık, bir müzisyen olduğunu, yaptığı müziğin sıradan bir karışımdan öte, kendine özgü gerçek bir dünya müziği” olduğunu yazar. Bunun da farklı müzikal geleneklere duyduyğu saygıdan kaynaklandığını ekler.

Oran Etkin: Klarnet
Sullivan Fortner: Piyano
Jeremy Clemons: Davul 

İlhan Erşahin, 2008 yılında temelleri atılan İstanbul Sessions projesiyle batı temelli caz, İstanbul’un yerel ritimleriyle yorumlanıyor. 

İlhan Erşahin: Tenor saksafon
Alp Ersönmez: Kontrabas
Turgut Alp Bekoğlu: Davul
İzzet Kızıl: Perküsyon

1965'te İsveç'te doğan İlhan Erşahin, müzik yaşamına oldukça geç başlamıştır. 16 yaşında ilk kez tenor saksofonu eline alan, 19 yaşında ciddi olarak etüd etmeye başlayarak ve bugün başarıyla sürdürdüğü profesyonel müzik kariyerinin ilk tohumlarını atmıştır. İstanbul Sessions isimli projesine ilk kez 2008 yılında İstanbulda başlayan sanatçı New York ve İstabul’da çeşitili müzisyenlerle farklı kültür alt yapıları içinde çalışırken bu projeye gebe kalmış ve günümüze kadar farklı versiyonları geliştirmiştir.

Kapı Açılış: 19.30
Oran Etkin “Reimagining Benny Goodman Project" konser başlangıç saati: 20.30
İlhan Erşahin İstanbul Sessions konser başlangıç saati: 22.30

- Yerler numarasızdır. Ayrılan alanlarda yer seçimi serbesttir.- 6 yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır.- 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.- İade veya değişiklik yapılmayacaktır.- Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.- Adagio, Andante, Allegro, Presto indirimleri yalnızca anagişe ve perakende satış noktalarından indirim ile ilgili kartın ibraz edilmesi halinde uygulanacaktır.- Adagio, Andante, Allegro, Presto ve Öðrenci indirimlerinden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde yararlandığı indirime ilişkin kart ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT