Orhan Osman `Turkophony All Stars` Feat. Dave Weckl, Kai Eckhardt, Eric Levy

Tarihler: 14 Ocak 2011 Cuma ~ 14 Ocak 2011 Cuma - Saat: 21:30

Yer: TRT Odakule Stüdyoları

Ücret: Tam: 56,00 TL, Öğrenci: 46,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: TRT Tepebaşı Stüdyo Binası Meşrutiyet Cad. Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2011 ~ Oca 14, 2011

Orhan Osman “Turkophony All Stars” Feat. Dave Weckl, Kai Eckhardt, Eric Levy

Kemik altyapı Orhan Osman “Turkophony” konserler serisine devam ediyor.

Buzuki sanatçısı Orhan Osman, kendi bestelerinden yola çıkarak şekillendirdiği “Turkophony” projesini starlar geçidine dönüştürdü. 14-15 Ocak 2011`de Dave Weckl, Kai Eckhardt, Eric Levy; Orhan Osman ile İstanbul`da buluşacak.

Buzuki Orhan adıyla tanınan Orhan Osman, tamamen kişisel çabalarıyla gerçekleştirdiği “Turkophony All Stars” projesiyle 2007 yılından bugüne dünyanın çeşitli ülkelerindeki virtüöz müzisyenlerle bir araya geliyor. İstanbul’da sergilediği konserlerle sahnede kültürel alışverişte bulunuyor.

Turkophony konserleriyle, adından da anlaşılacağı gibi, Anadolu ritimlerini ön plana alarak yaptığı bestelerle; dünyanın farklı ülkelerinden gelen müzisyenlerle ülkemizin kültürünü, makamını, ritimlerini yorumluyor. “Türk-caz”ı sınıfında tanımlanabilecek tarzıyla; yeni arayışlarını sergiliyor. Avrupa’da önemli müzik otoriteleri ve okullarınca takdir toplayan Orhan Osman, Turkophony’de yer alan besteleriyle yeni bir akımın habercisi olarak değerlendiriliyor.

Çok özel isimler bir araya geliyor…

Tamamı Orhan Osman bestelerinden oluşan proje, "Turkophony" adıyla oluşturulmuş ve zamanla ünlü müzisyenlerin katılımlarının artmasıyla "Turkophony All Stars" adını almıştır. On binlerce insanın takip ettiği geniş kitlelere sahip olan, enstrümanında dünya markası müzisyenlerle Karadeniz, Kırşehir vb. gibi Anadolu motifleri sahnede yorumlanmaktadır.

Turkophony All Stars Konserlerinin 4. Serisi ile davulun efsane ismi Dave Weckl, Bas gitarın dedesi Kai Eckhardt ve Piyanonun sihirli ismi Eric Levy; Orhan Osman ile aynı sahnede buluşmak üzere İstanbul’da.... Bu konseri kaçımayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT