Osunlade

Tarihler: 25 Kasım 2011 Cuma ~ 25 Kasım 2011 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Lux

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Caddesi, Suriye Pasajı No:166/10 Beyoğlu, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 71 81

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2011 ~ Kas 25, 2011

Farklılığıyla eğlence hayatının dikkat çeken adresi LUX, 25 Kasım Cuma gecesi ruhani boyutta yaşadığı iç dünyasını yansıttığı müzik tarzıyla herkesi coşturan efsane DJ Osunlade ile eğlencenin sınırlarını zorlayacak!

Her hafta ağırladığı farklı DJleri, yenilenen dekorasyonu, sıradışı ve rahat atmosferi ile eğlence kavramına yepyeni bir soluk kazandıran LUX, 25 Kasım Cuma gecesi House müziğe Soul ve Jazz etkileşimli eşsiz bir bakış açısı kazandıran DJ Osunlade’nin ardından eşsiz müzik seçimleri ile göz dolduran DJ U.F.U.K’in performansına eğlence severleri davet ediyor!

Beyoğlu’nun tarihi Suriye Pasajı’nda hayat bulan ve her ay birbirinden farklı müzik tarzına sahip DJleri ağırlayan LUX, 25 Kasım Cuma gecesi dünyaca ünlü DJ Osunlade’yi müzik severlerle ile buluşturuyor. Afrika’daki Yoruba Kabilelerinden ilham alarak kurduğu Yoruba Records ile müzik endüstrisinin tüm kısıtlamalarından ve kurallarından sıyrılarak kendi müzik dünyasını yaratan Osunlade, kusursuz iç dengesinin yansıttığı DJ seti ile dans pistindekileri özüne döndürüyor.

Yeniliklerine her geçen gün bir yenisini ekleyen ve “Lounge&Dancing” konseptlerini bir araya getirerek farklılığını ortaya koyan LUX, 25 Kasım Cuma gecesi Osunlade’nin eğlence severlerin iç huzuruna hitap edecek eşsiz müzikleri ile eğlenceye doyamayacakları unutulmaz bir dans seansı sunuyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT