Otto Barok

Tarihler: 02 Mayıs 2019 Perşembe ~ 02 Mayıs 2019 Perşembe 02 Mayıs 2019 20:10

Yer: Validebağ Adile Sultan Kasrı

Ücret: Numarasız - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2019 ~ May 2, 2019
Otto Barok, 2 Mayıs'ta Validebağ Adile Sultan Kasrı'nda...

"İstanbul’da, çok sesli müzik yaşamımıza renk ve sıcaklık getirecek olan “OTTO BAROK” Topluluğu, Barok dönemde bestelenmiş müzik eserlerini yorumlamak amacıyla 2019 yılı Nisan ayında kuruldu, yani henüz çok genç bir müzik topluluğu.

Topluluğun müzik yapısında; keman, viyola, viyolonsel, kontrbas, flüt, obua, ritim ve vurmalı çalgılar ile gitar, arp gibi klâsik çalgıların yanı sıra, theorbo, viyola da gamba, lavta, klavsen gibi antik formda enstrümanlar da barındırılıyor. Ayrıca, bu çalgıları kullananların yanı sıra, vokal içerikli eserleri de seslendirmek üzere şan sanatçılarını da bünyesine katmış bulunuyor. Topluluğun öncelikli hedefi; Orta ve Batı Avrupa’dan seçme eserleri derleyip yorumlamak ve müzik dünyasında adı duyulmamış ya da eserleri günümüzde az seslendirilen bestecilere öncelik vermek.

Bunun yanı sıra, Osmanlı İmparatorluğu döneminde yazılmış sözlü eserler ile enstrümantal eserleri de otantik ve tek sesli yapılarına bağlı kalarak ve özgün şekillerine titizlikle yaklaşarak yorumlamak, topluluğun amaçları arasında yer alıyor. “OTTO BAROK” topluluğu, kuruluşundan itibaren, Türkiye ve Avrupa müziğinin seçkin örneklerini dağarcığına katarak, tüm dünyada tanınan ve müzik severlerin yakından izlediği seçkin bir müzik topluluğu olma yolunda çalışmalarını büyük bir heves ve titizlikle sürdürüyor."

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Telefon ve çağrı cihazlarınızı konser süresince sessiz durumda tutmanızı rica ederiz.- 12 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmamaktadır. 12 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik başladıktan sonra etkinlik mekanına izleyici alınmayacaktır.- PDF Bilet uygulaması vardır.Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız !- Etkinlik mekanına yiyecek & içecek ve profesyonel ses & görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır. - Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.- Organizasyon etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT