Öykü Gürman

Tarihler: 22 Şubat 2013 Cuma ~ 22 Şubat 2013 Cuma Saat: 22:00

Yer: Dada

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Dada gişe

Adres: Sıraselviler Cad. No: 12 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 12 12

Web: http://http://www.dadaistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2013 ~ Şub 22, 2013

Son yılların en güçlü kadın vokallerinden Öykü Gürman, farkını ortaya koyduğu ilk solo albümü ‘Bir Başka’ ile müzik kariyerinde yeni bir sayfa açıyor…

Büyük bir özenle hazırlanan, on bir şarkıdan oluşan “Bir Başka” Pasaj Müzik etiketiyle müzik dinleyicisinin beğenisine sunuldu.

Yorumladığı her şarkıya başka bir lezzet katan Öykü Gürman, yalnızlığının üretimine büyük katkısı olduğunu, emekle ve sabırla çalışarak bunu aştığını söyledi.

Öykü Gürman’ın yeni albümü beş farklı kayıt stüdyosunda (Ada Müzik, Ytb, Mma, The Kulübe, Ars) 18 ayda hazırlandı. Müzik direktörlüğünü deneyimli müzik adamı Nurkan Renda’nın yaptığı “Bir Başka”daki şarkıların mixini Ender Akay, masteringini Çağlar Türkmen yaptı.

Vokal başarısının yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliğini de ön plana çıkaran Öykü Gürman, “Bir Başka” albümünde, Türk müziğinin klasik şarkılarını ve Yunanistan’ın tanınmış bestecilerini bir araya getirdi.

Söz yazarı ve besteci kimliğini ön plana çıkaran Öykü Gürman, Yunanlı besteci Tasos Panagis’in iki şarkısına söz yazarken, beş şarkının bestesini, altı şarkının sözlerini yazdı. Apostolos Kaldara, Eftihia Papagiannopoulou Gibi Yunanlı bestecilerin şarkıları haricinde Sementa, Murat Hasarı ve Fikret Şeneş’in şarkılarını da yorumlandığı albümün özel sürprizi; ünlü Türk sanat müziği bestecisi Suat Sayın’ın unutulmaz şarkısı “Yalan Gözlerin” oldu.

Akustik olarak kaydedilen, sentetik seslerin kullanılmadığı “Bir Başka”da yer alan şarkılar, Öykü Gürman’ın vokal performans gücünü ve başarısını gözler önüne seriyor. 

Hem batı müziği hem de alaturka tınılarını taşıyan, imaj fotoğraflarını son dönemde başarılı işleri ile yıldızı parlayan Mehmet Turgut’un çektiği “Bir Başka” albümün ilk video klibi, Suat Sayın’a ait “Yalan Gözlerin” adlı şarkıya Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde çekildi.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.

- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT