Ozan Erkan

Tarihler: 31 Ekim 2016 Pazartesi ~ 31 Ekim 2016 Pazartesi 31 Ekim 2016 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2016 ~ Eki 31, 2016
Ozan Erkan, farklı  müzikal anlayışla ürettiği şarkılardan oluşan ilk solo albümü ile 31 Ekim'de Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde...

1978 İstanbul doğumlu Ozan Erkan, müzik hayatına İstanbul Lisesi'nde öğrenim görmekteyken gitar çalarak başlamış; ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde mühendislik eğitimi aldığı sırada enstrümanına yoğunlaşarak hayatını profesyonel müzisyen olarak sürdürme kararıyla eğitimini yarıda bırakıp Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik Toplulukları Programı Caz Gitar bölümüne girmiştir. Üniversite eğitimi sonrasında, İstanbul Teknik Üniversitesi MİAM'da Ses Mühendisliği yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2000'lerin başından itibaren öncelikle çeşitli gruplarla barlarda, festival ve organizasyonlarda; rock, alternatif, pop, latin, caz ve elektronik müzik türlerinde farklı repertuvarlar ile sahne almış; zaman içerisinde profesyonel müzik sektöründe Rafet El Roman, Yusuf Güney, Nev, Pilli Bebek, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer gibi popüler isimlere yurt içi ve yurt dışı konserlerde gitarıyla eşlik etmiştir. 

Son yıllarda, farklı müzik türlerinden ve fikirlerinden beslenen müzik gruplarıyla sahne almasının yanı sıra, söz ve müzik düzenlemelerini tamamen kendi üstlendiği, etnik, caz ve pop öğelerden beslenen ve akustik tınıları ön plana çıkaran şarkılarını kaydetmiş, miks ve prodüksiyonunu da üstlendiği ilk albümü "Düşte Bir Yol" ile müzik hayatına yeni bir sayfa açmıştır. Ömer Hayyam'ın şarap kokan dörtlüklerinden, Halil Cibran'ın hümanizminden, Cemal Süreya'nın sade aşk söyleminden, Salvador Dali'nin beklenmedik hayal gücünden, Esher'in paradoksal geometrik dehasından ve daha nice üstadın acı, sevgi, keder, tutku, merak ve heyecan dolu ifadesinden aldığı ilham ile kendi yaşanmışlıklarını harmanlayarak yazdığı söz ve müziklerden oluşan şarkılarında; isyan, arzu, hiciv, hürmet ve aşkı seslendirmeye niyet etmiş ve bu gaye ile tatlı bir yolculuğa çıkmıştır. 2015 Mayıs ayında dijital olarak yayınlanmış olan "İstanbul Bana Güzel" single çalışmasının ardından, Ozan Erkan ilk solo albümü "Düşte Bir Yol" ile müzikseverlerle buluşuyor.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT