Ozan Kotra

Tarihler: 15 Nisan 2018 Pazar ~ 15 Nisan 2018 Pazar 15 Nisan 2018 22:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2018 ~ Nis 15, 2018
Ozan Kotra, 15 Nisan'da IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde!

"Flört’ün sesi Ozan Kotra, dinleyicilerine solo çalışmalarını da sunmak üzere yola çıktı. “Rasta Baba”, “Bir Tek Sen Gelmedin”, “Yola Devam” ve “Cemiyette Pişiyoruz” gibi Flört hitlerinin yazarı Kotra, 1975 yılında İstanbul’da doğdu. 16 yaşındayken ilk grubu Bekarlar’la sahne hayatına başladı. 1998 yılında Bekarlar grubu, dönemin önemli plak şirketlerinden biri tarafından keşfedilerek, Kim Bunlar ismi ile müzik sektöründe güçlü bir çıkış yaptı ve 90’ların ikinci yarısı yükselişe geçen yerli rock müziğinin öncü gruplarından oldu. 2000 yılında Flört ismini alan grup günümüzün en sevilen yerli rock grupları arasında yer almakta. Ozan Kotra’nın solo kariyerine başladığı bu yeni sürecin ilk ürünü olan “Senin Yüzünden” adlı şarkı, Fuat Güner prodüktörlüğünde gerçekleşti. “Senin Yüzünden” yakında dijital ortamlarda ve klibiyle ekranlarda yerini alacak. 

Arkasında "özenle seçtiğim" dediği bir müzisyen kadrosu oluşturan Kotra, kendi şarkılarının yanı sıra repertuvarına sevdiği yerli ve yabancı şarkılar da ekledi. Kendine has sahne şovu ve imajını benzersiz bir müzikal birikimle birleştiren sanatçı, dinleyicilerine unutulmaz bir konser deneyimi vaad ediyor."

- Kapı açılış saati 21.00’dir.- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT