Ozan Musluoğlu Quintet

Ozan Musluoğlu Quintet

Tarihler: 03 Şubat 2024 Cumartesi ~ 03 Şubat 2024 Cumartesi 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touche

Ücret: Ön Sıra - ₺363,00 Genel Satış - ₺275,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2024 ~ Şub 3, 2024

Almanya doğumlu Ozan Musluoğlu, bas gitar yolculuğuna on altı yaşında başladı. Daha sonra Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nden mezun olarak, akademik yolculuğu sırasında Marc Johnson, David Friesen, Dominique Lemerle ve Robert Balzar gibi saygın basçılarla atölyeler yoluyla becerilerini geliştirdi.

Ozan, uzun bir süre boyunca ünlü grup Athena'nın basçısı olarak görev yaptı. Athena ile birlikte albümler kaydetti ve hem ulusal hem de uluslararası turlara çıktı, özellikle 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil ederek dördüncü oldu.

Şubat 2009'da Ozan Musluoğlu, Recbyjazz etiketi altında yayınlanan ilk albümü "Coincidence"i büyük bir coşkuyla tanıttı. Aynı yıl, özgün bestelerinden oluşan ikinci albümü "40th Day"i tamamladı. Mayıs 2011 Equinox Music Label'ın çıkardığı albümde trompette beş kez Downbeat dergisinin "Rising Star" ödülüne layık görülen Jeremy Pelt, tenor saksafonda JD Allen, piyanoda Danny Grissett ve davulda Darrell Green yer aldı.

2012 yılında Equinox Music altında yayınlanan üçüncü albümü "My Best Friends Are Piyanists", Türkiye'nin en ünlü on iki caz piyanistinin yeteneklerini sergiledi. Ardından, Ozan Musluoğlu'nun dördüncü albümü "My Best Friends Are Vocalists", 2015 yılında Sony Music altında yayınlandı ve Türkiye'nin önde gelen on üç vokalistinin yeteneklerini vurguladı.

Üretken müzik kariyerine ek olarak Ozan Musluoğlu, 2009'dan 2017'ye kadar TRT Radyo 3'te "Jazz Hour" adlı haftalık bir caz radyo programı hazırlayıp sundu.

Ozan Musluoğlu, Türk caz sahnesindeki varlığını güçlendirmek için yoğun bir performans programı sürdürüyor. Aynı zamanda, Türkiye'nin en saygın ve deneyimli müzisyenlerinden biri olan ve gitar, klarnet ve bestecilikteki ustalığıyla tanınan Kâmil Özler'in şefliğini yaptığı TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) Caz Orkestrası'nda da basçı olarak görev yapıyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT