Özge Eyüpoğlu

Tarihler: 11 Mart 2015 Çarşamba ~ 11 Mart 2015 Çarşamba 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2015 ~ Mar 11, 2015

Özge Eyüpoğlu, 11 Mart'ta Mask Live'da sahnede...

1980 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul Özel Marmara Eğitim Kurumları'nda lise eğitimi devam ederken Boğaziçi Musiki Vakfı'nda Sözer Yaşmut ile solfej ve Türk Müziği Repertuar dersleri aldı. Aynı zamanda Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde Türk Müziği Edebiyatı derslerine devam etti. 1996 yılında "Erdoğan Berker ve Semahat Özdenses Şarkıları" konulu ilk konser çalışmasını gerçekleştirdi. 

Lise eğitimini tamamladıktan sonra 1998 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandı, dört yıl boyunca Çanakkale’de Üniversite TSM Korosunun solistliğini yaptı. 2002 yılında mezun olduktan sonra 2 yıl çeşitli özel kurumlarda öğretmenlik yaptı ve 2004 senesinde tekrar üniversite sınavlarını ve İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı Yetenek Sınavlarını kazanarak Ses Eğitimi bölümüne girmeye hak kazandı. 

Konservatuar’da Ayşegül Altıok ve Erol Uras ile Şan, Prof. Selahattin İçli ile Prozodi, Prof. Nevzat Atlığ ile Repertuar çalıştı. 2005 yılında İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı Öğretim görevlilerinden; Faris Akarsu’nun yönetiminde “Broadway ve Türk Müzikallerinden Seçmeler” temalı konser çalışmasında sahne aldı.

15 Şubat 2008 tarihinde vizyona giren, yapımcılığı ve senaryosu Özhan Eren’e ait olan “120” adlı sinema yapıtının film müziklerini seslendirdi. Bodrum’a yerleşti ve 2008-2012 yılları arasında Bodrum Marmara Kolejinde İngilizce Öğretmenliği’ne devam etti. 2008 yılından beri Karya Kültür ve Sanat Derneği şan stüdyosunda Soprano Gülderen Erdoğmuş ile şan çalışmalarını sürdürdü. 2 Mayıs 2009 tarihinde; Bodrum Interact Kulübünün düzenlemiş olduğu konserde solist olarak sahne aldı. 2010  Bodrum Yatağan 1. Stratonikeia Barok Müzik Festivali'nde Prof. Nevzat Atlığ danışmanlığında Türk Müziği Barok Dönem eserlerinden seçilmiş bir repertuar sundu. 19 Şubat 2011 tarihinde, yine sanat yönetmenliğini Prof. Nevzat Atlığ’ın yapmış olduğu, Klasik ve Modern Dönem Türk Müziği eserlerinden oluşan bir repertuarla kişisel konserini gerçekleştirdi. 

27 Şubat- 3 Mart 2011  tarihleri arasında “Abdullah Tukay Yılı” etkinlikleri çerçevesinde Türkiye’ye gelen Kazan Devlet Konservatuvarı Tatarika Tatar Müziği Orkestrası’nın  Prof. Halitov Rinat Arifulloviç şefliğinde gerçekleşen konser programlarına Türkiye’den davet edilen tek  konuk sanatçı olarak iştirak etti. 

Karya Kültür ve Sanat Derneği tarafından her yıl bir sanatçıya verilen, “Sanata Teşvik Ödülü”, 15 Nisan 2011 tarihinde düzenlenen bir etkinlikle kendisine takdim edildi. 

2 Temmuz 2011 tarihinde Bodrum Bitez’de düzenlenen 1.Aktur Açık Hava Konseri etkinliğinde sahne aldı. 2. Karsanat Barok Müzik Festivali’nin üçüncü günü olan 18 Eylül 2011 tarihinde Bodrum Kalesinde, sanat danışmanlığı yine Prof. Nevzat Atlığ tarafından yapılan konserde barok dönem Türk Müziği eserlerinden oluşan bir repertuarla Karya Türk Müziği Topluluğu’nun solisti olarak sahne aldı. 

2011-2012 yılları arası, Devlet Sanatçısı Meral Uğurlu’dan Klasik Dönem Türk Müziği Üslubu dersleri almıştır. 22 Aralık 2011 tarihinde Muğla Üniversitesi Uluslararası Türk Dili Sempozyumu etkinliğinde Muğla Üniversitesi Rektörlüğü davetlisi olarak Klasik Türk Müziği’nin seçme eserlerinden oluşan bir repertuar sundu. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri çerçevesinde; 8 Mart 2012 tarihinde yine Muğla Üniversitesi davetlisi olarak “Kadın Bestekarlardan Eserler” temalı bir repertuarla sahne aldı.

15 Mayıs 2012 tarihinde Müzeler Haftası nedeniyle Bodrum Kalesi İngiliz kulesinde gerçekleştirilen konserde Türk Müziği’nin seçme eserlerini seslendirdi. 

Dünyanın yedi harikasından biri olan Bodrum Mozole’de gerçekleşen III.Karsanat Barok Müzik Festivali çerçevesinde,21 Eylül 2012 tarihinde, yine sanat  danışmanlığı Prof. Nevzat Atlığ tarafından yapılan konserde solist olarak sahne aldı ve dönem eserlerini seslendirdi.


IV.Karsanat Barok Müzik Festivali çerçevesinde, 8 Eylül 2013 tarihinde, yine sanat danışmanlığı Prof. Nevzat Atlığ tarafından yapılan konserde solist olarak sahne aldı.

2013 yılında Suzan Kardeş’in vokalistliğini yaptığı dönemin ardından ilk albümü “Meftun”un çalışmalarına başladı ve 2014 yılı Nisan ayında albümünü çıkardı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT