Özge Metin

Tarihler: 31 Ağustos 2019 Cumartesi ~ 31 Ağustos 2019 Cumartesi 31 Ağustos 2019 20:30

Yer: Elite World Asia

Ücret: - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 31, 2019 ~ Ağu 31, 2019
Özge Metin, 31 Ağustos akşamı Elite World Asia'da sizlerle.

Müziğin kalbi, Elite World Asia Hotel’de atıyor.

Canlı müzik performansları ve gün batımı seyri eşliğinde, havuz başında ritme ve eğlenceye doymak için Elite World Asia Hotel’de buluşalım.

Türkiye içinde ve özellikle yurtdışında katıldığı festivallerler ile adından bahsettiren ve bir çok projede de solistlik yapan Özge Metin 31 Ağustos’ta keman eşiliğindeki canlı performansını Elite World Asia Hotel’de sergileyecek.

1983'de İstanbul'da doğdu, 1994 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda keman bölümünü kazandı, Prof. Çiğdem İyicil ile çalışan kemancı, 12 senelik eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi Müzik öğretmenliği bölümüne girdi ve bölümü birincilikle bitirdi, AIMA Music Academy'de Lucas David ile çalışmış, Hollanda'da 1. Stefan Grapelli Jazz Keman Kampı'na katılmıştır.
Marmara Üniversitesinde Müzik Eğitimi üzerine yüksek lisans yapmistir. Bugüne dek, Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası, Şişli Senfoni Orkestrası, Marmaris Oda Orkestrası başta olmak üzere çokça konser veren sanatçı, Türkiye içinde ve özellikle yurtdışında çokça festivale katıldı. Yılın 3 ayını yurt dışında kayıt çalıp konser vererek geçiren müzisyen, geri kalan zamanın 6 ayında da Türkiye içindeki festival ve okullara konser ve seminer için gitmektedir.

- Biletlere 1 adet yerli ikram dahildir.- Masa düzeni yoktur. Bistro masalar bulunmaktadır. - Etkinliğe dair bilgi ve rezervasyonlarınız için 0216 458 90 19 veya 0534 597 48 50 numaralı telefonlardan otel ile iletişime geçiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT