Özgür Kıyat - Brass Bu İşleri

Tarihler: 23 Mart 2012 Cuma ~ 23 Mart 2012 Cuma - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 20 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Beylerbeyi İstanbul

Telefon: 0541 889 10 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2012 ~ Mar 23, 2012
“BRASS BU İŞLERİ” DİYEN ÖZGÜR KIYAT ISTANBUL LIVE’DA!

Ocak ayı sonunda piyasaya çıkan “Brass Bu İşleri” adlı albümüyle ses getiren Özgür Kıyat; 23 Mart 2012, Cuma akşamı Beyoğlu’nun gözde mekanlarından Istanbul Live sahnesinin konuğu olacak! Kıyat konserde, albümde yer alan şarkılarının yanı sıra, halk tarafından çok sevilen bazı klasik eserleri de seslendirecek.

Kendisini “sanatçı” değil “sevdalı” olarak adlandıran Özgür Kıyat, baritondan tenora uzanan ses renginin uygun enstrümanlarla harmanlandığı “Brass Bu İşleri” adlı üçüncü albümüyle, kısa sürede radyolarda en çok istek alan sanatçı haline geldi.

Türküler konusunda dar görüşlü insanlara ve eserlerinde kullandığı enstrümanlara gönderme yaparak albüme “Brass Bu İşleri” ismini veren sanatçı; türkülerin “brass”lar eşliğinde oldukça farklı bir tını yarattığını belirtiyor. ÜTOPYA Müzik Yapım tarafından piyasaya çıkarılan albümde türkülerin yanı sıra Kıyat’ın kendisine ait Blues formatındaki 3 yeni eseri de yer alıyor.

Özgür Kıyat; 23 Mart 2012, Cuma akşamı Istanbul Live’da vereceği konserde, Beyoğlu dinleyicisiyle buluşacak.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. Istanbul Live’da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir “Lounge Bar” açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu “Lounge Bar”da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix’ten ve Istanbul Live’dan temin edilebilir.

Bilgi için: www.istanbulliveperformance.com
www.biletix.com

Bilet Fiyatları: 20 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT