Özgür Teraman

Tarihler: 21 Mayıs 2016 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2016 Cumartesi 21 Mayıs 2016 22:30

Yer: Kılçık Mekan

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Karadut Sok. No:14/1 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0538 986 7373

Web: http://tiyatrokilcik.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2016 ~ May 21, 2016
Özgür Teraman'ın Gökhan Türkmen prodüktörlüğünde GTR Müzik etiketiyle çıkan ve yine tamamen kendi bestelerinden oluşan kişisel ikinci albümü #Sonsuz ile 2 Haziran akşamı Kılçık Mekan'da.

Özgür Teraman bağımsız denetçi mali müşavir ve akademisyen olarak sürdürdüğü profesyonel meslek yaşamının yanı sıra müziğine de ciddi bir zaman ayırarak, aranjör İlkay Özboyar ile yaklaşık 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olarak bu albümü dinleyicilerin beğenisine sunmuşlardır. 

Albüm genelinde rock motiflerini baz alsa da, bazı şarkılarda farklı tarzlara dokunuşlarla dikkat çekmektedir. Albümde akustik, elektrik gitarları ve klavyeleri İlkay Özboyar, basgitarı Cihan Uca, davulu Cengiz Tural çalmıştır. Ayrıca, albüme Özgür Abbak (Perdesiz ve Jazz Gitar), Ergin Altınel (Elektrik Gitar) ve Dinçer Tuğmaner (Armonika) misafir olarak eşsiz katkı sağlamışlardır. Back vokallerde ise Barış Yerli ve Dilara Buse Tekin desteklerini esirgememişlerdir. Albümün davul kayıtları Deneyevi Studio'da, vokal kayıtları İstanbul BY Studio ve masteringi dünyaca ünlü mastering mühendisi Mika Jussila tarafından Finnvox Studios (Finlandiya)’da yapılmıştır.

Hambug doğumlu Özgür Teraman, ilkokulu Akhisar'da okuduktan sonra yatılı olarak orta ve lise eğitimini Manisa'da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Matematik Bölümü'nde okurken tanışmış olduğu Grup İstasyon'a katılarak olarak 1996 yılında "Yeminin mi Var" isimli albümde yer almış, çeşitli şehirlerdeki konserlerin ardından gruptan ayrılmıştır. Matematik Bölümü'nü yarıda bırakıp İstanbul'da müzik yaşamını devam ettirmek hayaliyle İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'ne kayıt yaptırıp İstanbul'a taşınmıştır. Birçok farklı grupta solist ve bas gitarist olarak yer alarak, yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda festival, konser ve mekânlarda sahne almıştır.

2002 yılında ise tamamen kendi bestelerinden oluşan ilk kişisel albümü "Sana Yazdım"ı Yedi Deniz stüdyolarında Derya Köroğlu ve Erkin Hadimoğlu'nun destekleri ile doldurmuştur. Müzikte hayal ettiği yerler ulaşmanın çok mümkün olamayacağını düşünmesi sebebiyle kariyer planlarına mali müşavir olmayı da katarak yön vermiştir. Hiçbir zaman müzikle ilişkisini koparmadan önce mali müşavir ardından bağımsız denetçi unvanlarını elde etmiş, bir yandan da muhasebe ve finans alanında Dokuz Eylül Üniversitesi'nde yüksek lisans, Marmara Üniversitesi'nde doktora çalışmalarını tamamlamıştır. Elbette tüm bu süreçlerde en büyük desteği hep müziğinden sağlamış ve biriktirdiklerini bir gün çok daha iyi bir şekilde sunacağı sözünü kendisine vermiştir.

Yorum'da partner olarak bağımsız denetçi mesleğini devam ettirmekte, aynı zamanda 5 yıldır eğitmeni olduğu meslek odasında eğitimler vermektedir. Daha önceleri İstanbul Aydın Üniversitesi MBA programında, 2015 yılından itibaren ise FMV Işık Üniversitesi'nde Muhasebe-Denetim Yüksek Lisans programında part-time öğretim görevlisidir. 2011 yılında, müzikal yolculuğunda en büyük destekçisi akademisyen Seray Begüm Samur Teraman ile evlenmiştir. İlkay Özboyar'ın aranjörlüğünde yaklaşık 2 yıllık bir süreç içerisinde tamamladıkları, yine tamamen kendi bestelerinden oluşan "Sonsuz" isimli albümde, "Fesleğen" adlı şarkıya ilk klipi eşi Seray Begüm Samur Teraman ile birlikte Fransa'da Nice, Yunanistan'da Selanik, Kavala şehirlerinde ve Monaco'da çekmiş, tüm müzik severlerin beğenisine sunmuştur.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT