Öztürk

Tarihler: 24 Nisan 2012 Salı ~ 24 Nisan 2012 Salı - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmakkapı Sok. Afrika Han No:A-B Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2012 ~ Nis 24, 2012

Sade, katıksız ve samimi…

Yaşanmışlıkların akustik bir dille anlatıldığı, Öztürk’ün dördüncü stüdyo albümü “Benim Gibi”, dört yıllık bir aranın ardından, Aralık ayında Pasaj Müzik etiketiyle dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Müzik kariyerine lise yıllarında kurduğu “Sigara” adlı müzik grubuyla başlayan, yalın ve yüksek hissiyatlı şarkılarıyla özel bir dinleyici kitlesine sahip olan Öztürk, yeni albümünde hayatının bu döneminde yoğun bir yer tutan aşkı anlatıyor.

Mix'ini Can Güngör ve Emre Malikler'in, mastering’ini Emre Malikler’in yaptığı albümün, yapım süreci altı ay sürdü. Yumuşak ve etkileyici vokali ile söylediği şarkılara melankolik bir duygu katan Öztürk, albüm vokal kayıtlarını iki haftada tamamladı.

Alıştığımız Öztürk sound’unun ürünü olan ‘Kader’ ve ‘Doğumgünü’ haricinde, bütün şarkılar akustik yapıda kaydedildi. İlk defa bu albümün kayıtlarında keman ve çello kullanan Öztürk, “Benim Gibi”de bir önceki stüdyo çalışmasında yer alan ‘Gitme’ şarkısının akustik bir versiyonuna da yer verdi. Can Güngör’ün yazdığı ‘Doğumgünü’ ve Ersin Özel'in yazdığı ‘Gel’ isimli şarkıların dışında, bütün söz ve besteler Öztürk’ün imzasını taşıyor.

“Bu dönem aşk, hayatımda yoğun bir yer tutuyor ve ne yaşadıysam onu anlatmak istedim” Dört yıl boyunca yaşadıklarını, sevinçlerini, hüzünlerini yeni şarkılarında anlattığını söyleyen Öztürk, kariyerinin olgunluk dönemine geçiş albümü olma özelliğini taşıyan çalışması için; “Şarkılarımı odamda akustik gitar eşliğinde besteliyorum. Bu albüm daha sade ve katıksız olduğundan daha samimi oldu” dedi.

Albümün ilk video klibi, söz ve bestesi Öztürk’e ait olan ‘Bu Elveda’ şarkısına, Hürcan Emre Yılmazer yönetmenliğinde çekildi. Bir ayrılık hikayesinin anlatıldığı şarkının en önemli özelliği, içinde şarkının yazıldığı kişinin isminin saklı olması.

Diskografi
1997 - Güneş Sensiz Doğacak
2002 - Vasiyet
2007 - Öztürk
2011 - Benim Gibi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT