Pain Of Salvation

Tarihler: 12 Ekim 2011 Çarşamba ~ 12 Ekim 2011 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Romeo Juliet Performance Hall

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Refik Saydam Cad. Evliya Çelebi Mah. No:15-A 17-A Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 85 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2011 ~ Eki 12, 2011

Progressive Rock’ın son yıllardaki en önemli temsilcilerinden PAIN OF SALVATION yeniden Türkiye’de!

Vokalist, gitarist ve söz yazarı Daniel Gildenlow tarafindan kurulan grubun soundu güçlü ve yoğun gitar tınıları, geniş vokal yelpazesi, hızlı ve yavaş partisyonlar arasında ani geçişler, poliritmik deneysellik ve yoğun senkoplar ile karakterize ediliyor. Şarkı sözlerinde ise yoğunlukla savaş, aile ve insanlık üzerindeki etkileri, varoluş, çevresel sorunlar gibi temalar yoğun olarak işleniyor. PAIN OF SALVATION`in diğer bir özelliği de bugune kadar yayınladığı tum albümlerin `konsept` albümler olması.

Özellikle DREAM THEATER, RUSH ve OPETH gibi grupların sevenlerinin de her daim dikkatle takip ettikleri PAIN OF SALVATION ilk bölümü geçtiğimiz yıl ROAD SALT ONE adıyla yayınladığı double albümün ikinci bölümü olan ROAD SALT TWO’yu Eylül 2011’de yayınlayacak. Albümün hemen ardından çıkacağı Avrupa Turnesi kappsamında iki konser için Türkiye’ye gelen grup 11 Ekim’de Ankara’nın yeni mekanı Jolly Joker Ankara’da, 12 Ekim’de de İstanbul’un en sevilen mekanlarından Romeo Juliet’te sahne alacak.

Konserlerde bir de Finlandiya’dan konuk var:
Von Hertzen Brothers

2001 yılında kurulan ve bugüne de 4 albüm yayınlayan VON HERTZEN BROTHERS 2006 yılında “En İyi Albüm” dalında Finlandiya Grammy ödülünü kazandı. Modern Progressive Rock’ın son yıllardaki en önemli gruplarından biri olan VON HERTZEN BROTHERS, özellikle İngiliz CLASSIC ROCK dergisinden büyük destek görmekte. Von Hertzen soyadı taşıyan 3 kardeşin liderliğinde kurulan VON HERTZEN BROTHERS müzik tarzı olarak PORCUPINE TREE’den MUSE’a çok farklı grupları dinleyen müzikseverlerin ilgisini çeken bir grup.

11 ve 12 Ekim tarihlerinde Ankaralı ve İstanbullu müzikseverler müziğe doyacak! ROCK FM`in medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan konserlerin biletleri BİLETİX`te ve çeşitli satış noktalarında! Ayrıntılar http://www.mood-pro.com adresinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT