Palinka

Tarihler: 20 Haziran 2012 Çarşamba ~ 20 Haziran 2012 Çarşamba - Saat: 20:30

Yer: İstanbul Fransız Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: İstiklal Cad. No:4 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2012 ~ Haz 20, 2012

İlk kez 1982 yılında Fransa Kültür Bakanlığı tarafından oluşturulan Müzik Bayramı 30 yıldan bu yana Fransa’nın tüm kentlerinde, halkın geniş katılımıyla bir şenlik havasında kutlanıyor. Tüm Fransa’da, her yıl 21 Haziran’da, açık havada, farklı birçok mekanlarda, cazdan dünya müziğine, pop’tan rock ve altrenatif müziğe kadar her tür müzik alanından ünlü ünsüz sanatçı ve grupların sahne aldığı bu bayram akşamı artık dünyanın birçok ülkesinde de kutlanmakta.

İstanbul Fransız Kültür Merkezi, İstanbullu müzikseverlerle müzik bayramını 4 akşam 4 farklı konserle kutluyor olacak. Taksim’de Fransız Kültür Merkezi’nin bahçesinde açık havada gerçekleşecek konserler, 20, 21, 22 ve 23 Haziran tarihlerinde saat 20:30’da başlayacak. Müzik Bayramını’nı gerçek bir şenlik havasında geçirmek için kaçırılmaz fırsat!

20 Haziran Çarşamba akşamı Fransız caz beşlisi Palinka sahne alıyor. Çigan cazı, funk, modern caz ve Balkan müziği yapan grup birçok müzik tarzını harmanlıyo. Bir gitar, keman, soprano saksofon, kontrbas ve bateriden oluşan grup 2004 yılından bu yana Fransa ve yurtdışında konserler veriyor. Bugüne kadar 500’den fazla konser veren Palinka’nın doğaçlama caz ile mizahı ve ateşli groove’ları harmanlayan her konseri gerçek bir bayram havası estiriyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT