Palladium Ataşehir'de Melisa Uzunarslan 'Keman Şov'

Palladium Ataşehir'de Melisa Uzunarslan 'Keman Şov'

Tarihler: 29 Ekim 2016 Cumartesi ~ 29 Ekim 2016 Cumartesi Saat 13:00 - 15:00

Yer: Palladium Ataşehir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2016 ~ Eki 29, 2016

Anadolu Yakası'nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak, son zamanlarda adından sıkça söz edilen, Fazıl Say için beste yapan, Teoman konserlerinde kemanıyla yaptığı şov ile de dikkatleri çeken keman virtüözü, besteci, yorumcu, söz yazarı Melisa Uzunarslan'ı ağırlıyor

Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Melisa Uzunarslan'ı ağırlıyor. Fazıl Say'dan Sezen Aksu'ya bir çok sanatçıyla çalışan, son dönemde Teoman konserlerinde, yaptığı keman şov ile dikkatleri çeken Melisa Uzunarslan, bayrama özel hazırlanan 'keman şov'u ile yine kemanını konuşturacak.

10 yaşından beri keman çalan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konservatuarı Keman Bölümü'nü birincilikle bitiren, Borusan Filarmoni Orkestrası daimi üyesi olan müzisyen, çıkardığı single ile, sesiyle de dikkat çekti. Bir çok ünlü sanatçıyla yaptığı çalışmalarla daha çok konuşulacağa benzeyen keman virtüözü, besteci, yorumcu, söz yazarı Melisa Uzunarslan, kaliteden ödün vermeden, Klasik Müzik ile popüler müziği bir arada götürüyor.

Melisa Uzunarslan Keman Şov, 29 Ekim Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında, Palladium Ataşehir'de yer alan 1. Kat Köprü alanında izlenebilecek. Dansçı performanslarıyla bütünleşen bayrama özel hazırlanan şov ücretsiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT