Park'ta Rock : Adamlar

Park'ta Rock : Adamlar

Tarihler: 16 Haziran 2023 Cuma ~ 16 Haziran 2023 Cuma 19:30

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Avantajlı Dönem - Genel Giriş - ₺225,00 ÖĞRENCİ - ₺190,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2023 ~ Haz 16, 2023

Alternatif müziğin son dönemdeki en iyi gruplarından Adamlar, biletleri günler öncesinde tükenen KüçükÇiftlik Park konserlerine bir yenisini daha ekliyor! Alternatif rock’ı rap müzikten arabeske, saykodelikten elektroniğe kadar geniş bir yelpazeyle harmanlayan şarkıları ve hayata dair her konuda eğlenceli, ironik ve derin sözleriyle çok sevilen Adamlar, KüçükÇiftlik Park’ın yaz aylarına damga vuran konser serisi 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock kapsamında sahnede olacak. İstanbullu müzikseverlerin bir kez daha müziğin ve eğlencenin tadını çıkaracağı konser eğlencenin vazgeçilmez adresi KüçükÇiftlik Park’ta, Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenecek.

2013 yılında kurulan Adamlar, hip-hoptan uzun havaya, tangodan rock müziğin en damar hallerine ve oradan da elektronik müziğe farklı janraları başarıyla harmanlayan Türkçe sözlü müzik üretiyor. Tolga Akdoğan (vokal ve elektrik gitar), Berkan Tilavel (davul), Gürhan Öğütücü (elektrik gitar) ve Berat İşçioğlu’dan (bas gitar) oluşan grup Eski Dostum Tankla Gelmiş isimli ilk albümlerini 2014’te, Rüyalarda Buruşmuşuz adlı ikinci albümlerini 2016’da, üçüncü stüdyo albümleri Dünya Günlükleri’ni ise 2019’da yayımladı. 2021 yılının sonunda dört şarkıdan oluşan Harekete Kimse Mâni Olamaz. Part I adlı EP’yi çıkaran Adamlar, son olarak Ocak 2023’te Harekete Kimse Mâni Olamaz. Part II’yi dinleyicilerin beğenisine sundu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT